Finger Waves

How To
  1. Lav en lige midterskilning med en kam i tørt hår. Start ca. 2,50 cm over øret på den ene side af hovedet, og brug kammen til at lave en vandret sektion. Sæt håret fast med et spænde ved den øverste halvdel af hårlinjen for at holde det af vejen.

  2. Påfør et godt lag hardwear 16 super-strong sculpting hair gel med fingrene på området under den oprettede hårlinje på den nederste, vandrette sektion.

  3. Gentag trin to i sektioner adskilt med mellemrum på 2,5 cm, og arbejd dig gradvist op mod midterskilningen. Følg samme fremgangsmåde på den anden side af hovedet.

  4. Påfør hardwear 16 super-strong sculpting hair gel på midterskilningen for at fremhæve skilningen og tilføje glans. Kom gel på en kam, og pres håret ned på begge sider af skilningen for at gøre håret fladt.

  5. Start ved hårlinjen på baghovedet, og brug fingrene og kammen på samme tid til at skubbe håret opad og på den måde skabe fingerbølger. Sørg for, at fingrene og kammen hele tiden er dækket med hardwear 16 super-strong sculpting hair gel. 

  6. Fortsæt med at lave bølger hele vejen gennem sektionen, og brug fingrene til at holde håret nede, samtidig med at kammen reder håret nedad på begge sider. Brug klemmer til at holde hver bølge på plads. 

  7. Når du er færdig med en sektion, sprayer du frit med forceful 23 super strength hairspray tæt på for vedvarende hold. 

  8. Når du er nået til toppen af hvert øre, stopper du med at lave fingerbølger og lader resten af håret være uberørt og naturligt.

  9. Føntør håret forsigtigt for at tørre og hærde gelen og holde formen.