Mørke striber

How To
 

Trin 1 Inddeling

 1. Lav en oval sektion, der inkluderer toppen og kronen ovenpå hovedet og sæt den fast med klemmer.
 2. I pandehåret laves en trekant, gående fra det højeste sted på hovedet og ned til øjets yderside, sæt fast med klemmer.
 3. Lav en trekant på siden af hovedet på den bredeste del af hårgrænsen, lige over øret og den smalle del op mod kronen. Gentag på den anden side.
 4. Bag på hovedet, lige under den ovale sektion, laves en 2-3 cm bred trekant på den bredeste del i bunden af den ovale sektion og den smalle trekant op mod toppen af nakken.

Trin 2: Påføring af lysner

 1. Begynd med den øverste del af nakken og tag ¼ tomme brede stykker og påfør Flash Lift Formula 1 til zone 2-3. Læg staniol på. Ved hjælp af Redken Edging Brush smøres produktet ud i en horisontal bevægelse fra zone 2 og zone 1 for at skabe en blød overgang uden hårde linjer. Tag et andet ¼ tomme bredt stykke horisontalt uden at efterlade noget hår imellem og gentag. Fortsæt med at arbejde op mod sektionen imens håret lægges oven på staniolen. Når en sektion er afsluttet dækkes med staniol.
 2. Flyt den bagerste trekant og tag et stykke diagonalt fremad og påfør Formula 1 på zone 2-3. Læg staniol på. Ved hjælp af Redken Edging Brush smøres produktet ud i en horisontal bevægelse fra zone 2 til zone 1. Fortsæt med at arbejde hele sektionen igennem op til toppen og læg staniol på, når en sektion er færdig. Dæk med staniol, når sektionen er færdig.
 3. I trekanten på siden tages et tomme bredt ¼ stykke horisontalt tilbage og Formel 1 påføres på zone 2-3. Ved hjælp af Redken Edging Brush smøres produktet på zone 1 indtil en ½ tomme fra hovedbunden. Læg staniol på. Fortsæt med at arbejde op sektion for sektion indtil toppen og læg staniol på, når en sektion er færdig. Dæk med staniol, når sektionen er færdig. Gentag på den anden side.
 4. Tag et tomme bredt ¼ stykke horisontalt hen over den ovale sektion og pandehårsområdet og påfør Formula 1 på zone 2-3. Ved hjælp af Redken Edging Brush smøres produktet ud med en horisontal bevægelse, fra zone 2 ind i zone 1 indtil ½ 1 tomme fra hovedbunden. Læg staniol på.
 5. Fortsæt med at lade sektionerne falde ned, efterhånden som du arbejder dig op, efterlad ½ en tommes bredde hår mellem stykkerne og dæk med staniol.
 6. Lad det virke indtil håret er blevet svag gult eller op til 50 minutter. Vask håret med color Extend Magnetics. Tørt hår.

Trin 3: Påføring af City Beats Glaze

 1. Begynd med at tage horisontale stykker i de tidligere lysnede områder i nakken. Ved hjælp af Redken Edging Brush påføres City Beats Formulas 1,2 og 3 vertikalt, så de tre produkter ligger i det samme stykke staniol. Dæk med staniol.
 2. Tag den næste horisontale del og påfør City Beats Formulas 3, 4 og 5 på samme måde. Fortsæt med at arbejde op gennem sektionen imens der skiftes mellem de tre produkter. Efterhånden som du arbejder dig op igennem sektionen, skal du sikre dig at efterlade et tomme bredt stykke at de naturlige hår uden for staniolen.
 3. Flyt til siden og begynd fra bunden af sektionen og påfør City Beats Formulas 1, 4 og 5 på det tidligere lysnede hår. På den næste del påføres City Beats Formula 2 og 3 vertikalt.
 4. Fortsæt med at skifte mellem produkterne i staniolen, efterhånden som du arbejder dig op gennem sektionen. Lad det virke i 20 minutter. Vask og tør med Color Extend Magnetics.