Amber Le Bon

REDKEN MUSE - MODEL OG DJ
Om Amber Le Bon

Amber er datter af Simon Le Bon, fra gruppen Duran Duran, og af topmodellen Yasmin Le Bon og er en rigtig rockprinsesse. Amber er kendt for sin fabelagtige fornemmelse for mode, sit trendsættende hår og spot-on musiksmag, og hun har været DJ for for Victoria's Secret, Gucci, The British Fashion Council Awards og mange andre Fashion Week-events.


Født i:

London, England


Foretrukne hårstil:

"Faktisk kræver det mental styrke at gå i gang med min manke... og nogle gange også fysisk styrke! Jeg bruger rigtig meget balsam. Langt hår har en tendens til at filtre, så jeg bliver nødt til at være god ved det. Men jeg kan godt lide at have stort hår og toupere det, så det føles lettere og mere fyldigt. Jo større, jo bedre!"


Musiksmag:
"Jeg er ikke særlig begrænset i mit valg af musik. Jeg kan godt lide at blande stilarter! Jeg synes, det er ret interessant den ene dag at lytte til klassisk musik og den næste dag til punkrock".


Sådan holder hun sig on-beat:

Instagram. "Det er altid sjovt, fordi det er som et snapshot af, hvad du tænker".


Når hun er ude som DJ:
"Jeg kan godt lide at blande house og let elektro og derefter smide et gammelt disco-hit eller en 90'er hip-hop-sang på. Jeg kan godt lide at synge med på de sange, jeg spiller. Det er meget sjovere. Og hvis jeg har det sjovt, så er der forhåbentligt også andre, der har det sjovt!"


Hendes syn på skønhed:
"Skønhed kommer indefra. Det er den glød, der opstår, når du føler dig tryg, selvsikker og glad".

Følg @Redken på Instagram for at se de seneste billeder af Amber.