GUIDO

CREATOR - REDKENS GLOBALE CREATIVE DIRECTOR
Om Guido
I 2015 kunne Redken og Guido fejrer 10-års jubilæum. I ti år har de samarbejdet om at skabe nogle af de mest ikoniske frisure og indflydelsesrige trends, der fortsat former mode- og skønhedsbranchen.

FØDT I:
Dorset, England.

BEGYNDTE SOM FRISØR HOS:
The Sassoon Academy i London.

HAR VÆRET HOS REDKEN SIDEN:
2005.

DET STORE GENNEMBRUD:
Styledes hår til George Michael's video "Freedom"! En 90 minutter lang video med Linda Evangelista og Cindy Crawford, som vandt Sassoon Stylist of the Year ved the British Hairdressing Awards (han vandt titlen igen tre år senere).

KUNDELISTE:
Marc Jacobs, Prada, Louis Vuitton, Calvin Klein, Versace, Lanvin, Jil Sander, Alexander Wang, Roberto Cavalli og mangel flere

Følg @Redken5thAve på Instagram med de seneste snapshots af Guido backstage ved Fashion Week around the globe!


GUIDOS NYE BOG – 'HAIR'

Guido er meget mere end en stylist inden for skønheds- og modebranchen. Han anses for at være en kunstner, hvis arbejdsredskab er hår. Han arbejder med verdens mest anerkendte designere, fotografer, magasiner og brands, og Guidos hårstil er et statement på runwayen og i redaktionelle medier. Hans hårstil er ligeså indflydelsesrig som tøjet, og har været kendt for at sætte sæsonens trends for mode og skønhed.

HAIR indeholder 70 unikke looks, som er lavet specielt til bogen. De er en fascinerende visuel portfolio af inspireret kreativ styling og er et bevis på, at skønhed kan findes i det uventede. Billederne er taget af Guidos samarbejdspartner igennem mange år, den berømte modefotograf David Sims, og bogen er designet af den berømte kunstdirektør, Abbott Miller. Denne monografi vil uden tvivl blive eftertragtet i lang tid både af Guidos fans og af alle, der holder øje med det indflydelsesrige og avantgarde inden for mode.

"Da han konstant bliver tilkaldt af designere som Calvin Klein, Alexander Wang og Marc Jacobs, er Guido kendt for at sætte trends blot med et enkelt strøg med sin børste."


— The New York Times T Magazine