Josh Wood

CREATOR - REDKEN GLOBAL COLOR CREATIVE DIRECTOR
Om Josh
Josh startede som Global Color Creative Director hos Redken i 2017. Han fungerer som talsmand for Redken Haircolor, deltager i Redkens prisvindende uddannesesinitiativer og begivenheder, står for den kunstneriske ledelse under fotoshoots og giver sit syn på produktudvikling. Han skaber også inspirerende hårfarvelook til Redkens modeller og muser. 

FØDT I:
Barnsley, UK.

DEBUT SOM FRISØR:
"Min frisørkarriere begyndte ved et tilfælde. Det var bestemt ikke et naturligt valg for en ung fyr fra arbejderklassen i minebyen Barnsley. Jeg fulgte en ven og startede med at arbejde i en lokal salon om lørdagen - og pludselig var jeg lærling. Det gik op for mig, at frisørfaget kunne blive min vej ud".

DET STORE GENNEMBRUD:
"Efter at have arbejdet i 14 år for Vidal Sassoon i Leeds, flyttede jeg til New York for at arbejde med Sassoon selv. Det var her, jeg mødte David Bowie og arbejdede med ham for at udvikle hans ikoniske "røde look" til hans Earthling album".

KUNDELISTE:
Vogue, W Magazine, Elle, Grazia, Louis Vuitton, Jean Paul Gaultier, Versace og Marc Jacobs.

NUVÆRENDE PROJEKTER:
"Jeg er beæret over at arbejde med Redken og at være mærkets Global Color Creative Director. Farve er min passion, og jeg har altid ønsket at skubbe grænserne for, hvordan vi tænker på farver. Jeg synes, at det er spændende at bidrage med en ny vision til Redken, og jeg glæder mig til at blive en del af Redken-folket". 

Følg @joshwoodcolour på Instagram for at få inspiration og holde dig opdateret om hans arbejde.