Om Redken: Førende inden for hår | Redken
>

Om Redken: Førende inden for hår

Er du ny hos Redken? Læs og lær, hvad der gør, at Redken er det førende brand inden for hår, hårprodukter og professionnel hårfarve.

Redken 5th Avenue NYC er et professional hårpleje- og hårfarvebrand, der er dedikeret til at tilbyde frisører og stylister inspirerende professionel uddannelse, banebrydende produkter og enestående kreativitet. Redken er tilstede backstage på New Yorks, Londons, Milanos og Paris’ modeuger, og er derfor blevet førende inden for backstage beauty, og skaber runway-looks til de mest prestigefyldte designere. Med en unik blanding af mode, innovation og inspiration skaber Redken buzz, sætter tempoet og bestemmer hvad der er nyt, hvad der er trendy og hvad der kommer inden for hår, hårprodukter og professionel hårfarve.

Hvad gør redkens hårprodukter anderledes?

redken shampoo

Professionelle hårpleje-, hårfarve- og stylingprodukter har længe været det vigtigste område for innovation og prestige inden for hårplejeindustrien. Redkens forskning- og innovations-team har ansvar for at udvikle banebrydende hårprodukter med innovative systemer, og gør dette med kunden i fokus. Hvis du ønsker at bibeholde hårets integritet efter en farvebehandling, vil have en skræddersyet plejerutine til farvebehandlet hår eller leder efter et stylingprodukt, der gør præcis det, som det lover, burde du vælge Redkens professionelle hårprodukter.

Hvorfor bør jeg besøge en redken-salon, når jeg skal til frisør?

Svaret er tredelt: vores hårfarve, vores hårpleje og det vigtigste: vores frisører.

Hvis din frisør har en Redken-uddannelse, kan du være sikker på, at hun eller han mestrer sit håndværk og anvender godkendte hårfarver, klippe- og stylingteknikker. Redkens verdenskendte uddannelsesprogrammer bidrager til at skabe branchens mestre og specialister. Redken griber sig professionel uddannelse an gennem hands-on kurser med individuel opmærksomhed i alle læringsmiljøer, hvilket hjælper frisører med at bygge videre på deres naturlige talent for at blive sande eksperter.

Udover vores frisører kan du være sikker på, at Redken-saloner bruger hårfarveserier, der har fokus på at bevare hårets integritet, og at de bruger hårfarvemantraet, når de blander og påfører farver. Redkens hårfarvemantra lærer frisørerne, hvordan de kan maksimere farveresultaterne samtidig med at minimere belastningen på håret. Din Redken-frisør vil derefter give dig en anbefaling om den bedste hårpleje, der hjælper dig med at beskytte håret der hjemme.

Find en Redken-salon i nærheden af dig her!

Hvem er bag redken-teamet?

Redkens professionelle netværk af artister er enestående i branchen. Med verdenskendte artister som Josh Wood, der er Redkens Global Color Creative Director, Sam Villa, Redkens Global Artistic Ambassador osv., arbejder Redken sammen med de bedste for at skabe inspirerende, innovative og moderigtige produkter og hårfarvetrends. Vi har nogle af de bedste Educators og artister i Norden, såsom Alireza Mousavi, Carl Bjernliden, Thomas Probst, Ronny Eide, Liva Pedersen og Jukka Tikkinen med flere.

Læs mere om vores Redken Educators og artister her.