Otte måder at støtte din frisør og salon på

Ofte er din frisør og den lokale salon mere end bare et sted, hvor du får håret ordnet. De kan være din ven, din guide og årsagen til mange fantastiske hårdage. I denne tid, har professionelle og mindre saloner brug for din støtte og hjælp nu mere end nogensinde før. Lad os gøre vores for at hjælpe salonerne. Nedenfor kan du se idéer til, hvordan du kan hjælpe og vise din støtte i denne usikre tid.

Se, hvordan du kan støtte din frisør her:

 

 

Otte måder at støtte din lokale frisør og salon på

1. Del kærligheden til din frisør med #støtdinfrisør

Vis din frisør, at du tænker på dem i denne svære tid. Vis din frisør kærlighed på de sociale medier ved at poste med hashtaggene #støtdinfrisør og #støtlokalt og give din frisør et shout-out.

2. Book din næste aftale

Tag dig tid til at booke din næste aftale. Din frisør vil blive lettet over, at du støtter dem.

Find en Redken-salon i nærheden af dig her!

3. Send en stor tak til din frisør

Send en stor tak til din lokale salon og frisør. Denne lille gestus er en god måde at vise din frisør, at du tænker på dem i denne tid. Det er en fantastisk måde at vise påskønnelse og støtte til din frisør på.

4. Køb et gavekort

Ligesom når du køber gavekort fra restauranter, så overvej at købe et gavekort fra din lokale salon. Ring til dem, og køb til dig selv eller et familiemedlem. Du kan endda bruge det som en mulighed for at "give det videre" – overvej at købe et gavekort til en i din familie eller blandt dine venner, for at vise dem, at du tænker på dem.

5. Følg din frisør på de sociale medier

Følg din frisør på Instagram, hvor de poster noget af deres arbejde og smukke hårtransformationer. I denne tid deler din frisør måske vejledninger, teknikker og hårtips for at bevare kreativiteten og holde sig aktiv. Følg dem, synes godt om deres opslag, og del deres arbejde! Et lille shout-out på sociale medier vil få dem til at føle sig værdsatte og specielle.

6. Køb hårprodukter hos din frisør og i din salon

Overvej at købe dine hårprodukter hos din lokale frisør og salon. Det er endnu en fantastisk måde at vise støtte til din frisør på. Mangler du shampoo og balsam? Fyld op med dine hårpleje-musthaves i din lokale salon. Ring til dem og se, hvordan deres proces for køb af produkter er. Nogle saloner har hjemmesider, hvor du kan købe produkterne online. Andre kan have affiliate-aftaler med e-handelssider, hvor en del af dit køb går direkte til din frisør eller salon

7. Lav en anmeldelse

Hjælp med at opbygge din frisørs eller salons navn og kundebase ved at lave en anmeldelse. Lav en anmeldelse på din lokale salons side på Google eller Facebook eller andre crowd-sourcing-anmeldelsessider. Tal om deres service og miljø, og sørg for at give din din frisør et shout-out.

8. Kontakt din frisør

Det er måske det allervigtigste. Ring til din frisør, eller send en sms for at fortælle, at du tænker på dem. Ofte er vores frisør vores ven eller vores fortrolige, og det er vigtigt at vise, at du er der for dem på samme måde, som de er der for dig gang på gang. Spørg dem, hvordan de har det, bed dem om råd til håret, og fortæl dem, at du glæder dig til at se dem i fremtiden.

Det er en sej tid lige nu, men du er også sej, og det er dine frisører og lokale saloner også. Gestusser, store som små, kan betyde så meget i denne tid og bringe os sammen, selv når vi er langt fra hinanden. Overvej at vise din støtte på en eller flere af disse måder. Det tager kun et øjeblik og kan betyde så meget. Tak for din fortsatte støtte til frisører og saloner. Pas på dig selv.

Se et budskab fra The Stylist Community