Ydelsen, som enhver hårfarve-addict behøver at kende til

At skifte hårfarve er ikke ensbetydende med at man får tørt og skadet hår. Der er blot én tilknyttet hårydelse som enhver hårfarve-addict behøver at kende, hvis de er på udkig efter hjælp til at vedligeholde deres hårs sundhed: pH-Bonder.

Hvad sker der med dit hår, når du får en behandling i en professionel salon, hvor der anvendes afblegning?

For at kunne farve dit hår er stylisten nødt til først at lysne dit hår. Hver gang håret bliver afbleget, kan den binding, der støtter håret, svækkes.

Hår der bliver holdt op med en hårbørste

Hvorfor bliver hår skadet?

Hvis håret ikke beskyttes under en kemisk behandling, såsom lysning, kan det blive skrøbeligt, tørt, ja endda knække af. Imens der er flere måder at genopbygge ødelagt hår på, kan din stylist også hjælpe dig med at forhindre, at skaden overhovedet opstår i første omgang.

En gylden lok hår

Hvordan beskytter jeg mit hår?

For at beskytte dit hår, er du nødt til at sikre dig, at dit hår er beskyttet under enhver for form for lysning. Det er her pH-Bonder kommer på banen.

pH-Bonder er et 2-trins system, der anvendes i salonen og som beskytter integriteten af hårets bindinger under den professionelle afblegningsbehandling.


Hvad gør pH-Bonder?

pH-Bonder hjælper hovedsageligt med at forhindre, at håret knækker, men det hjælper også med at vedligeholde hårets styrke, elasticitet og tekstur. Alt dette kan pH-Bonder tilføre samtidigt med, at det beskytter dit hårs delikate bindinger.


Hvad er hårbindinger?

Grundlæggende er det de små mekanismer, der agerer som dit hårs indre strukturstøtte. Det er komponenter, der hjælper med at holde håret stærkt og intakt. Når pH-Bonder anvendes under farvebehandlingen, fungerer det som et skjold for disse små fyre, der hjælper med at afværge enhver potentiel skade.

Produktet forlænger ikke din behandlingstid, så du behøver ikke at tilbringe mere tid i salonen.


Hvad sker der under pH-Bonder-behandlingen?

Under behandlingen tilsætter din stylist produktet Bond Protecting Additive til afblegningsmidlet og påfører det i dit hår. Efter afblegningsprocessen vasker stylisten dit hår og påføre Fiber Restorative Pre-Wash Concentrate. Pre-Wash'en hjælper med at genopbygge hårfibrene og udglatte hårets kuticula, hvilket forbedre håret styrke, glans og blødhed efter den tekniske behandling.

Når Pre-Wash'en har virket i 10 minutter, skylles den ud og din stylist kan dernæst gå igang med stylingen.

Dette 2-trins system udføres i salonen under din vanlige tid og kan tilsættes direkte i afblegningsmidlet. Eftersom systemet er udviklet til at arbejde i synergi og hjælpe med at holde håret stærkt under tekniske behandlinger, kan pH-Bonder tilsættes direkte uden at påvirke slutresultatet.

ph-Bonder Step #2 hvid flaske


Kan jeg beskytte mit hårs bindinger derhjemme?

pH-Bonder er ikke kun en ydelse du kan få i salonen, det er også en Post-Service Perfector, som kan hjælpe med at vedligeholde hårets naturlige pH-værdi derhjemme. Denne ugentlige behandling er designet til at beskytte og afbalancere dit hårs bindinger mellem dine salonbesøg.

Redken pH-Bonder haircolor bonding system.


Hvad har du ellers brug for at vide?

pH-Bonder er det produkt, som sørger for, at dit hår ikke knækker. Som Redken Education Development Manager, Siddeeqah Raoof siger: "pH-Bonder er den agent, der hjælper med at bevare dit hår et sikkert sted. pH-Bonder fungerer som en buffer, der forhindrer en skade i at ske“. Så tilsætningsstoffet går ind i hårets kuticula for at forhindre oxidativ stress i at opstå, forklarer Raoof. Så hvis der allerede er foretaget en forbyggende behandling mod skade, er der mindre at behandle senere.

Ved at bruge pH-bonder kan din stylist sikre dit hårs sundhed. Spørger du dig selv om, hvordan pH-Bonder kan påvirke dit hår? Snak med din lokale Redken stylist og lær mere om behandlinger til bindingsbeskyttelse, og hvordan det kan forbedre dit hårs styrke.