11 måder at tackle vintervejret på

Når temperaturen falder, begynder nye hårproblemer at dukke op. Vores hårrødder kruser og spidserne bliver hurtigt tørre. Dog, kan du i denne sæson løse din største problemer med vintervejret ved at være proaktiv omkring din hårrutine. Fra at hydrere dit hår på farten og til at stoppe statisk elektricitet i opløbet, giver vi dig her 11 gode vinterråd, der kan hjælpe med at holde dine lokker i form hele året rundt.1. SKIFT DIN HÅRTØRRER

Sam Villa hårtørrer sammen med Redken Wind Blown and control Addict Hairspray

Ikke alle hårtørrere er lige gode. For at hjælpe med at bekæmpe krus og forkorte din tørretid, anbefaler vi en jonisk hårtørrer til dit hår. Modsat traditionelle hårtørrere, afgiver joniske hårtørrere negative ioner. Disse små partikler hjælper med at dele og fordampe molekyler hurtigere. Hvilket betyder, at dit hår tørrer hurtigere og dermed er udsat for direkte varme i kortere tid, hvilket hjælper til med at forbygge skade og uønsket krus.

En jonisk hårtørrer er også en glimrende måde at gøre din morgenrutine hurtigere på. For helt ærligt, hvem gider at bruge hele morgenen på at tørre hår? Forkort din tørretid til det halve ved hjælp af en jonisk hårtørrer og et varmebeskyttende produkt, der accelerer din tørretid og giver en hurtigere og mere effektiv hårrutine.2. BESKYT SPIDSERNE OG DINE SPALTEDE HÅR

Redken Extreme Primer ved side af Extreme Split End Sealer og boksehandske.

Det er ikke nogen hemmelighed, at vintervejret virkelig kan tørre vores hår ud. Vær proaktiv denne vintersæson ved at anvende produkter, der hjælper dig med at hydrere dit hår og beskytte det mod skader og mod at knække. Når du anvender produkter, der hjælper med at indkapsle fugten, kan du bedre beskytte dine spidser og spare et besøg i salonen. Hvis du alligevel står med kedelige spaltede spidser, så prøv en leave-in behandling til spaltet hår, som hjælper med at reducere ujævne og ødelagte spidser. Denne behandling giver balsampleje til håret, og styrker det fra rod til spids.  3. BEKÆMP TØRRE FLAGER

Redken cerafill-produkter

Når temperaturen styrtdykker, følger vores hovedbund efter. Skiftet imellem den kølige udendørs temperatur og varmen indenfor kan medføre, at vores hovedbund bliver meget tør og får flager. For at afhjælpe flager og holde din mørke favoritsweater helt ren, skal du skifte til en shampoo med salicylsyre. Denne virkningsfulde ingrediens udfører mirakler ved at eksfoliere hovedbunden samt fjerne døde hudceller og eventuelle produktrester, som måtte have bygget sig op på hovedbunden. Brug denne eksfolierende shampoo efter behov til at holde dit hår fri for tørre flager.

 

4. SILKEBLØDT

Model med blondt hår iklædt sort tøj og sort hat

Lad dig ikke holde nede af hattehår. Forbyg enhver form for krus eller aftryk ved at vælge hatte, der er foret med silke. Den bløde silke hjælper med at glatte hårets kuticula ud og holde det fri for statisk elektricitet. Det er en fantastisk måde at bekæmpe hattehår og vinterkrus på!

5. METAL MANIA

Platinblondt hår stoppet ned i en grå jakke

En af de bedste måder at forhindre statisk elektricitet på om vinteren er, at anvende en metalkam når du børster dit hår. Når du børster dit hår med en metalkam, fjerner det den statiske elektricitet, der har bygget sig op i dit hår. Sørg for altid at have en i tasken, så du hurtigt kan lave en opfriskning, når du er på farten om vinter.

6. TILFØJ GLANS

Brunette med skinnende lang brunt hår

I løbet af vinteren kan din hårfarve begynde at se kedelig ud og falme, hvilket skyldes at håret er tørt. Giv dit hår dets naturlige glans tilbage ved at bruge en glansspay på spidserne. Når du tilføjer glans til dit hår, hjælper det med at genopfriske din hårfarve og få dit hår til at se mere livligt ud.

7. DOBBELT OP

Redken Align 12 and Satinwear 02 holdt i en hånd

Få et varmebeskyttende produkt med dobbelteffekt. Køb et produkt, som både beskytter dit hår mod varmeskade og som gør dine spidser glatte. Det vil sørger for, at dit hår ser fantastisk ud hele vinteren igennem, når du styler det.

8. EKSTRA VOLUMEN

Redken Pillowproof Dry Shampoo and Primer ved siden af Diamond Oil

Udover krus er flade rødder et andet irriterende hårproblem, der følger i kølvandet på hattehår om vinteren. For at sikre, at dine rødder er flotte og har fylde, kan du anvende en tørshampoo, der hjælper med at booste dit hår. Den skal blot sprayes på alle rødderne, hvorefter du kan redde igennem med en metalkam for at live dit hår op.

9. GLOSS IT UP

Brunette med skinnende brunt hår

Sørg for, at din hårfarve ser frisk ud hele vinteren ved at bestille en tid hos din stylist til en Redken hair gloss-behandling. Hårgloss hjælper med at tone og genopfriske hårfarven samtidigt med, at den tilføjer glans og balsampleje til dit hår. Det er lige præcis, hvad dine hårspidser har brug for i de kolde vintermåneder.

10. STOP STATISK ELEKTRICITET I OPLØBET

Redken Frizz Dismiss og PillowProof Dry Shampoo

Bekæmp statisk elektricitet, selv når du er på farten, ved at have et par anti-krus sheets i din taske. Disse sheets hjælper med at fjerne statisk elektricitet uden at tilføre et produkt eller at tynge håret. Det er en nem måde at opfriske din frisure på, når du er på farten.

11. HYDRER DIT HÅR, NÅR DU ER PÅ FARTEN

Redken One United Leave In Conditioner ved siden af paddle brush and rose flower

Hold dit hår hydreret hele dagen ved at spraye dine ender med en leave-in balsam. Sprayen hjælper med at fugte dit hår og beskytte det mod at tørre ud i det blæsende kolde vintervejr.

Lad ikke vejret få has på dit hår denne vinter. Sørg for, at dit hår ser fantastisk ud hele året rundt ved at tilføre det fugt og bekæmpe krus.