Alt om Lamellar Water: Det uundværlige produkt til afbleget, skadet hår

Hvis du for nylig har fået farvet eller lysnet håret, spekulerer du måske på, hvordan du kan holde håret sundt og stærkt. Og med god grund, for farvebehandlet hår kræver særlig pleje.

Hår, der er blevet afbleget eller har fået lyse striber, kan ofte være tilbøjeligt til at blive tørt og skadet, og det gør det endnu vigtigere at have en stærk hårplejerutine, der kan genoprette og reparere dine hårstrå. For at holde håret strålende og sundt er det vigtigt at have et produkt, der styrker håret indefra, bekæmper skader og genopretter den fugt, der kan gå tabt under lysningen.

Redkens Lamellar Water, en del af Extreme Bleach Recovery-hårplejeserien, er en innovativ hårkur, der skal skylles ud, og et absolut must til afbleget hår og hår med lyse striber. Hårkuren indeholder beroligende cica som nøgleingrediens og fungerer som et flydende "plaster", så afbleget hår forvandles og genoprettes.

Hvad er Lamellar Water?

I modsætning til de fleste andre hårkure, der skal skylles ud, indeholder Redkens Lamellar Water-teknologi plejende lipider og kationiske overfladeaktive stoffer. Det gør det muligt for teknologien at afsætte plejende ingredienser mere effektivt end traditionelle hårkure, der skal skylles ud. Lamellar Water fungerer som et unikt bærestof, hvor afsætningen af de plejende ingredienser er mere effektiv og præcis.

“Lamellar Water er en spændende, innovativ flydende og plejende hårkur, der skal skylles ud. Den varmende behandlingsteknologi tilfører fugt og glans. Desuden afsættes formlen kun på hårets skadede områder, så porøsiteten der udfyldes. Du påfører ganske enkelt hårkuren i fugtigt hår i længderne og spidserne, masserer den ind og skyller ud. Derudover indeholder den også cica, en trendy hudplejeingrediens i cremer til efter behandlinger, hvilket hjælper med at berolige og reparere håret, "siger Redkens brandambassadør Rodney Cutler.

Hvordan hjælper Lamellar Water med at genoprette afbleget, skadet hår?

Når Lamellar Water påføres fugtigt hår, hjælper Lamellar-teknologien med at fugte i dybden, så hårets blødhed og glans genoprettes. Når produktet skylles ud, afsættes der lipider og kationiske overfladeaktive stoffer i nanostørrelse på håret ved hjælp af en proces kaldet nanoudskillelse. For skadet hår betyder det, at hårkuren giver hurtige og effektive resultater.

“Jeg elsker at anbefale Lamellar Water til mine kunder med skadet, kompromitteret hår, fordi det gør en fantastisk indsats med at udglatte hårstrået og udfylde de beskadigede områder uden at tynge håret ned. Når håret er genoprettet, blødt og glansfuldt, er det meget nemmere at style håret eller endda lufttørre det. For mig er det et musthave-produkt, "siger Redkens brandambassadør Rodney Cutler.

Hvad er cica, og hvordan hjælper denne ingrediens med at pleje afbleget, skadet hår?

Cica er et kælenavn for det videnskabelige navn: centella asiatica. Cica er kendt for at hjælpe med at give beroligende fordele i hudpleje, og derfor valgte Redken at inkludere denne innovative ingrediens i hårplejen.

“Mit yndlingsprodukt er det nye Lamellar Water, der fungerer som et flydende "plaster" til hårstråene og endda indeholder cica, der både beskytter og beroliger håret,” siger Redkens brandambassadør Matt Rez.