Men’s hairstyle trends created using Redken Brews.

5 looks, som mænd skal prøve lige nu

Har du haft den samme frisurer, så længe du kan huske? Et nyt år er et perfekt tidspunkt til at kaste sig ud i et nyt look. Måske har du altid ønsket at eksperimentere med en nyt look og frisure, men har ikke helt vidst, hvordan du skulle gøre det, eller hvor du skulle starte. Nu behøver du ikke længere lede efter inspiration: Disse looks kan du skabe ved hjælp af vores Redken Brews-stylingsprodukter.

Hard Part Comb Over

Side view of a hard part comb over men’s hairstyle on light brown hair.

Dette look er perfekt, hvis du vil have et lidt mere enkelt look, som du hurtigt kan rede over til den ene side. Beslut først, hvor din skilning skal være. Det betyder, at den ene side af håret er langt og den anden kort, så fortæl din frisør, hvad du foretrækker. Bed om en tæt trimning, der går op til nakken og når tindingerne på siderne. Toppen skal klippes, så den ene side er lang nok til at kunne redes over. Når du skal style looket, så gnid let Redken Brews Wax Pomade gennem håret, mens det er fugtigt. Brug en kam til at rede håret over til den foretrukne side. Hvis du vil have ekstra hjælp til at holde håret på plads, så afslut looket med Redken Brews Hairspray.

High Fade & Curly Hair

Side view of a curly quiff men’s hairstyle and haircut fade on the sides of the head.

Krøller kan være tricky, fordi de kræver lidt mere arbejde at tæmme, men de er ikke umulige at style. Hvis du vil have den perfekte frisure, så bed din frisør om kort hår bagpå og i siderne, som går over i 3-5 cm langt hår på toppen. Tag lidt Redken Brews Extra Clean Gel i hænderne, og brug fingrene til at klemme produktet gennem krøllerne.

Slicked Back Pompadour

Sleek black and shiny hair with a voluminous pompadour men’s hairstyle.

Gør denne klipning til dit nye look, hvis du gerne vil have lidt højde og fylde på håret. Bed din frisør om at skabe en let tilspidsning fra nakkens kant og op til, hvor issen starter, bagpå og fra tindingerne op til hovedets runding i siderne. Håret på toppen af hovedet skal være langt nok til, at det let kan redes bagover. Hvis du virkelig vil have håret højt foran, så brug en kam til at rede det fugtige hår tilbage og væk fra ansigtet, mens du føntørrer det. Start ved hårgrænsen og påfør Redken Brews Stand Tough Extreme Gel med fingerspidserne. Fordel gelen jævnt i hele håret. Brug håndfladerne til at trykke let ned og udglatte løse hårstrå på afveje.

Short Crop

Wavy short crop men’s hairstyle on thick black hair.

Kortklippet hår med lidt længde i toppen er værd at eksperimentere med, hvis du har tykt hår og vil have noget, der er længere end den klassiske Cæsar-frisure. For at få denne frisure så bed din frisør om at give dig tæt og tilspidset trimning op til tindingerne på siden og op til, hvor issen starter, bagpå. Håret på toppen af hovedet skal være 3-5 cm langt. Start bag på hovedet med at rede det øverste af dit hår fremad mod ansigtet, mens du føntørrer det. Når håret er tørt, så gnid Redken Brews Clay Pomade mellem hænderne, så produktet brydes op. Brug fingrene til at rede dit hår mod ansigtet, og fordel produktet jævnt i håret. Det vil hjælpe med at give lidt pjusket separation til håret, så det ikke ser ud som om, det er klistret sammen.

Man Bun

Textured black hair and beard tied into a man bun hairstyle.

Måske har du overhovedet ikke overvejet en man bun, men du kan få det til at virke for dig. Og det bedste? Det er virkelig nemt. Start med at tage en lille portion Redken Brews Work Hard Molding Paste ud i hænderne, og brug fingrene til at rede produktet gennem håret. Saml alt dit hår midt på baghovedet, og hold det sammen i én hånd. Brug den anden hånd til at sno håret og rulle det sammen til en knude, og sæt den fast med en hårelastik. Hvis du har lidt produkt tilbage på hænderne, så sno det ind i de løse hårlokker med fingrene, så du får en pjusket tekstur.

Hvis du vil læse mere om hårstylingtips til mænd eller høre om nye produktlanceringer, så følg @barbersandbrews på Instagram!