Julegaveguide: julegaveidéer til skægpleje og barbering

Julen er lige rundt om hjørnet, og hvis du er på udkig efter en rigtig fin julegave, uanset om det er til en ven, far, bror eller din mand, så har Redken de produkter, som mænd har brug for at føle sig godt og se godt ud. Redken har det perfekte udvalg af produkter i Redken Brews, sin serie til mænd. Redken Brews garanterer et velplejet skæg og en fugtet hud.

”Redken Brews har en fantastisk skæg- og hudplejeserie til mænd, som alle hudtyper kan få gavn af, inklusive sensitiv hud,” siger Redken Educator Thomas Probst. ”Fra et beroligende barberingsskum og after-shave creme til fugtgivende skægolie til den skæggede, hvilken i øvrigt er det nemmeste tillæg til alle mænds plejerutine.”

Læs videre for at få mere at vide om de ultimative must-haves i skæg- og hudpleje til mænd.

Redken Brews Beard and Skin Oil

Vil du hjælpe din mand, ven eller far med at holde skægget flot og plejet? Redken Brews Beard and Skin Oil olie fugtgiver skægget og den tørre hud under for et smidigt, blødt og glansfuldt resultat ved hver brug.

"Det er vigtigt at have en skægolie som en del af din skæg- og hudplejerutine, fordi den hjælper med at give smidighed og blødhed til skægget, men også fugter huden under skægget, hvilket de fleste mænd forsømmer”, siger Thomas Probst. ”Det er det perfekte produkt for at holde skægget og huden i topform, og uanset længden af dit skæg kan du bare nyde alle fordelene den giver.”

Redken Brews Shave Foam og Cream

Ingen skægplejerutine vil være komplet uden et fantastisk barberingsskum. Redken Brews Shave Foam passer til alle hudtyper, også sensitiv hud. Den giver alle mænd en hurtig og behagelig barbering og hjælper med at beskytte huden mod barberingens udtørrende effekter. Desuden mindsker den også rødme og småsår. Den er udviklet til sensitiv hud og er hypoallergen. Redken Brews Shave Cream passer til alle hudtyper, inklusive sensitiv hud. Denne barberingscreme fugter huden under barberingen og giver beskyttelse for en ekstratæt og komfortabel barbering.

Redken Brews After Shave Balm

Skægpleje og hudpleje går hånd i hånd. Redken Brews After Shave Balm beroliger og fugtgiver huden, så at huden bliver blød og fugtet efter hver barbering. Dette must-have barberingsprodukt indeholder aloe vera og den beroliger ubehag og rødme.