Brews 101: Grooming til mænd

Tænker du tit over, om din daglige grooming-rutine egentlig tilfredsstiller dit behov? Måske er du ved at være træt af at bruge en million forskellige produkter for at skabe den ønskede frisure eller træt af at lede efter produkter, som kan få dit skæg til at se skarpere ud. Uanset hvad, så har vi svaret med Redken Brews. Ved at læse videre kan du dykke ned i vores univers og se hvordan vores Redken Brews-kollektion inden for grooming-produkter kan hjælpe med at strømline og forenkle din daglige rutine.

Hårprodukter til mænd

Nøglen til lækkert hår er at pleje det med produkter som rent faktisk matcher dit specifikke behov, uden hellere at skulle bruge for lang tid på processen. Redken Brews har hårplejeprodukter, som er skræddersyet enhver hårtype, og med serien har du nu mulighed for at finde produkter, som lige nøjagtig matcher dig. Leder du f.eks. efter et produkt, som kan bekæmpe fedtet hår og som kan fjerne rester fra stylingprodukter, så er Redken Brews Extra Clean Shampoo lige noget for dig. Det kan også være at du leder efter et produkt, som renser og gør håret mere medgørligt uden at fjerne fugten i håret, prøv da vores Redken Brews Daily Shampoo. Har du ligesom mange andre, heller ingen tid om morgenen og ønsker et produkt, som både plejer hår og krop? Så er Redken Brews 3-in-1 Shampoo, Conditioner and Body Wash, lige noget for dig.

Stylingprodukter til mænd

Redken Brews’ styling-kollektion tilbyder et hav af løsninger inden for styling-kategorien. Uanset hvilken stil du går efter, så har vi en pomade eller voks, som kan skabe lige det du ønsker. Er du til tilbagereddet-/slikhår, også kendt som ’slicked back’, så start med vores Redken Brews Wax Pomade. Pomaden giver tekstur og form, som let kan ændres i løbet af dagen. Den giver let, smidigt hold og glans til alle hårtyper og er egnet til at skabe polerede frisurer, herunder frisurer hvor håret redes til siden eller bagud samt pompadour-frisurer. Hvis du er typen, som ikke ønsker at dit hår skal se for ”perfekt” eller poleret ud, så kan Redken Brews Clay Pomade være noget for dig. Den skaber mere rå tekstur, hjælper dig med at opnå maksimalt hold og skaber et ustruktureret resultat, især for dig som har fint hår (finere hårstrå). Har du krøller, så kast dig ud i vores Redken Brews Work Hard Molding Paste. Den giver ekstra stærkt hold, men har en naturlig finish. Pasten er fast men former sig let i håret og gør det nemt at skabe naturlige looks.

Hårfarveprodukter til mænd

Er du begyndt at opdage de grå hår og føler du dig endnu ikke klar til rende rundt på gaden med et ’salt and pepper’-look, så er Redken Brews Color Camo lige noget for dig. Det er en service, som du kun kan få i en af vores fantatiske Redken-saloner og som kun tager 5-10 minutter, afhængig af mængden af grå hår og hvor meget der skal dækkes. Bestil en tid i dag hos din lokale Redken-frisør.

Med vores nye Redken Brews Camo Pomade, en pomade med sortfarvepigment og medium hold, kan du med ét strøg dække dine grå hår. Brug blot en mængde af hvad der svarer til en ti-krone, gnid mængden i hænderne og fordel i tørt hår. Påfør efter behov indtil det ønskede resultat er opnået. Farven er midlertidig og kan vaskes ud efter en enkel hårvask med shampoo.

Hudplejeprodukter til mænd

Enhver god grooming-rutine inkluderer hudpleje. Hvis barbering er en del af din rutine, så prøv vores Redken Brews Shave Cream. Den sørger ikke blot for en tæt barbering men er også skabt til dig, som har sensitiv hud og ønsker fugt til huden. Hvad er det bedste produkt så til efter en barbering? Redken Brews After Shave Balm er en after shave, som nærer, giver fugt og efterlader en beroligende og frisk følelse på huden. Den er ydermere formuleret med aloe vera, som er kendt for sine beroligende egenskaber. Hvis du mestrer et skæg, så sørg for at du inkluderer vores Redken Brews Beard and Skin Oil i din rutine. Alt hvad du har brug, er kun nogle enkelte dråber til at nære huden under dit skæg. Den fugter tør hud under skægget og plejer og blødgør skægget så det føles sundt og ser fantastisk ud.