5 søde frisurer, som passer perfekt til vintervejret

5 søde frisurer, som passer perfekt til vintervejret

Huer, halstørklæder og ørevarmere — hold da helt op! At klæde sig på om vinteren betyder ofte at give afkald på enhver form for stil, så snart temperaturen begynder at falde. Sæt dig for at holde din frisure moderigtig til vinter, samtidig med at du holder ører, hoved og hals varme, ved at vælge søde frisurer, der passer til en hver accessories. Der findes så mange måder at opgradere din daglige frisure på, så den bliver egnet til din foretrukne vinterpåklædning. Disse frisurer holder håret væk fra ansigtet og forhindrer det i at filtre uanset hvilke kolde og blæsende forhold, du måtte komme ud for. Imponerende, ikke? Her er fem søde frisurer, du bør prøve til vinter.

Dobbelte hollandske fletninger

Prøv looket: Vi ved alle, hvor brutal vinden kan være i de kolde vintermåneder, så det er ikke ideelt at lade håret piske os op i ansigtet. Hvis du er på udkig efter en måde at holde dit hår oppe og ude af vejen på, så er disse enkle dobbelte hollandske fletninger, også kendt som 'Double Dutch Braids', lige noget for dig! Er du ikke sikker på, hvordan du laver hollandske fletninger? Så følg denne hurtige vejledning fra Redken 5th Avenue! Hvis du ikke kender hollandske fletninger, så er de ligesom franske fletninger, undtagen at du fletter lokkerne under hinanden i stedet for over. Det er super enkelt! Du kan se vores sommerudgave her.

Begynd med at dele dit hår i midten for at få symmetriske fletninger. Derefter fletter du begge sektioner af håret på hollandsk, idet du starter i hårgrænsen og arbejder dig nedad. Opdager du, at dine babyhår ikke bliver siddende, mens du fletter? Så brug en let hårspray eller Braid Aid 03 - en særlig fletningsdefinerende lotion - til at hjælpe med at holde fast i dine lokker og give dem tekstur, mens du fletter. Det hjælper også med at holde alle de genstridige hår på plads.

Når du når enden af dit hår, afslutter du frisuren ved at fastgøre sektionen med en elastik.

Høj hestehale

Prøv looket: Holder du af vinterens look med høje rullekraver og store tørklæder? Hold alle blikke rettet mod din frisure til vinter ved at kombinere dine yndlingstørklæder og rullekraver med en høj, rank hestehale. Start dette look med at anvende en glansfremmende shampoo og balsam i brusebadet for at gøre dit hår mere strålende. Påfør dernæst en mængde af en føntørringsfremmende olie på størrelse med en grønært på hårspidserne, for at gøre dit hår ekstra glansfuldt, glat og medgørligt. Føntør håret, indtil det er helt tørt.

Nu hvor dine lokker stråler af glans, sætter du håret i en høj hestehale, som du fastgør med en elastik. Afslut frisuren ved at komme en glansspray i langs rødderne for at give ekstra dimension og opnå et skinnende resultat.

Dobbelte franskflettede knolde

Prøv looket: Til de dage, hvor du har lyst til at gøre lidt “ekstra” ud af håret, er dobbelte franskflettede knolde den perfekte måde at booste dit look på. Start dette look med at dele håret på midten, og hold den ene sektion til siden med en elastik. Sprøjt den sektion, du arbejder på, med tørshampoo for at give håret mere tekstur og gøre det lettere at holde fast under arbejdet. Vent til produktet er tørret, og lav en fransk fletning af sektionen fra hårgrænsen til nakken.

Fortsæt derfra med at flette normalt et par omgange mere for at holde sammen på fletningen. Saml derefter resten af håret i en lav hestehale. Gentag samme procedure symmetrisk i den anden side.

Nu har du to fletning/hestehale-kombinationer. Brug en touperingskam, og touper forsigtigt hårspidserne for at skabe ekstra wauw-volumen. Når dit hår er så touperet, som du vil have det, samler du hårspidserne i en lille knold nederst i nakken og fastholder den med så mange hårnåle som nødvendigt. Sådan – nu har du en opsigtsvækkende frisure, der vil få alle til at misunde dig dine evner i håropsætning.

Sidefletning

Prøv looket: Når det drejer sig om at skabe den perfekte sidefletning, er alt et spørgsmål om detaljer. Start dette klassiske look med at banke matterende hårpudder forsigtigt ud i dine hænder og påføre det på hårspidserne. Pudderet hjælper med at holde fast i lokkerne, mens du fletter, og til at opnå et resultat med et mere poleret look.

Efter påføring af pudderet fletter du håret fra nakken og nedad og fastgør fletningen med en elastik. Hvis du ønsker at give fletningen mere volumen, skal du blot trække ud i de ydre sektioner for at få den til at se fyldigere ud.

Når frisuren er godt fastholdt, kan du binde en sløjfe af silkebånd for at skjule elastikken. Dette gør frisuren mere elegant og tilføjer looket lidt glamour.

Se denne video for mere inspiration.

Flettet knold

Prøv looket: Se det i øjnene — hårknolde, også kendt som 'braided buns', er den helt rigtige frisure til næsten enhver anledning. Forny den klassiske frisure ved at tilføje en lille fletning bagpå. Dette enkle ekstra trin tager kun nogle sekunder mere og gør straks dit foretrukne look til noget andet og mere.

Begynd med at vippe håret fremover, og tag fat i en lille lok i nakken. Flet denne lille lok, og form håret som en hestehale (pas på ikke at komme til at skjule fletningen), og saml hårspidserne i form af en knold oven på hovedet. Fuldend stilen med dine yndlingsørevarmere, og så er det bare ud ad døren. Så enkelt er det!

Nu er det slut med at give afkald på din stil bare for at holde varmen om vinteren. Få det bedste ud af begge verdener ved at kombinere dit foretrukne hårtilbehør om vinteren med søde, funktionelle frisurer, der får dit hår til at se flot ud hele vinteren, uden at du kommer til at fryse.