7 Hurtigere og nemme frisurer til træning

7 hurtige & nemme frisurer til træning

Endnu en træningsdag og du står og savner alternativer til den hestehale du normalt plejer at lave - ikke sandt? Med nogle få nemme tips omkring teknikken og et par hårnåle, kan du lave en flot frisure, som holder hele træningstimen igennem. De her frisurer kan klare det hele. Her er syv sporty frisurer, vi synes er perfekte til træning.

Flettet høj hestehale

Vend den klassiske cheerleader-hestehale på hovedet ved at tilføje tætflettede, glatte fletninger til den nederste del af dit hår.  Selvom dette måske ser svært ud i første omgang, så er det faktisk ret nem. Begynd med at redde dit hår fremad, og tag fat i den venstre del af det. Denne del flettes til et tæt fransk fletning, indtil du når op til midten på dit hoved. Sæt den side fast med en hårnål og gentag fletteprocessen midt på og til højre i nakken. Når dine tre sektioner er flettet, samler du resten af håret i en høj hestehale. 

Skal det se endnu mere sofistikeret ud? Så tag en lille del af håret fra hestehalen og sno det rundt om den nederste del af hestehalen, og sæt det fast med hårnåle. Således skjuler du elastikken, der holder hestehalen fast, hvilket giver en flottere, mere poleret finish. Derudover sikrer de ekstra hårnåle, at frisurenikke flytter sig under din træning.  

Flettet høj hestehale

Kan du huske den fletteteknik, der blev beskrevet ovenfor til ‘Flettet høj hestehale?’ Denne dristige frisure bruger samme teknik, med en lille variation til sidst. Når dine tre sektioner er flettet, drejer du blot de resterende sektioner af håret i form af en knold i stedet for at lave en hestehale. Denne frisure er perfekt til mere intensive sportsudfoldelser, eftersom dit hår ikke vil glide rundt under dine øvelser. 

Har du brug for mere hårinspiration? Besøg @redken for at se flere hårstylingstips, tricks og færdige look.  

Dobbelte franske fletninger

For at lave denne sporty frisure, skal du starte med at inddele dit hår i to sektioner. Derefter flettes hver sektion, begyndende ved hårgrænsen, i franske fletninger og afsluttes med en elastik. Når begge sektioner er flettet, trækkes der forsigtig i kanterne, for at få fletningerne til at se bredere ud. Du kan også bruge spidsen af en fin kam til at hjælpe med at trækker i dine fletningers kant fra midten. Når din fletning ser så bred ud, som du ønsker det, kan du spraye med lidt hårspray med let hold, så de små totter holdes på plads.  

Fransk fletning med kant

Bring din traditionelle franske fletning et skridt videre, ved at anvende en teksturgivende spray i hele håret, inden du begynder at flette. Brug af sprayen vil ikke kun tilføje ekstra fylde til dine lokker, det vil også give bedre hold, som hjælper med at holde de små totter på plads, imens du træner og sveder.  

Reb-fletning

Kunne du godt tænke dig en sporty frisure med kant, men er ikke så god til det der med fletninger? Så er denne reb-fletning perfekt til dig. Du skal blot lave en enkel hestehale, som du deler i to. Derefter snor du de to dele, indtil du når ned for enden. Sæt en elastik i og slut af med en spray med glans, hvilket giver et ekstra pift. 

Den perfekte hestehale

Det er ikke alle hestehaler, der er skabt lige inden for hårstyling. Det er de små detaljer, der giver det perfekte look. Begynd med at lave din hverdagshestehale og hold den fast med en elastik. Derefter trækker du forsigtigt i dine hårrødder ovenpå hovedet, for at give mere volumen. Dernæst touperes dine ender, og det yderste lag glattes med en fin kam. For endnu mere volumen for enden af hestehalen, kan du sætte en hårnål i midten af elastikken, som får din hestehale til at se tykkere ud. Som afsluttende finish tages lidt af håret og snos rundt om elastikken og sættes fast med hårnåle. Sådan, så har du den perfekte hestehale.   

Høj knold

Nu ved vi godt, hvad du tænker: "En rodet knold - banebrydende"? Dog er denne frisure, hvis den udføres korrekt, perfekt til din næste træningssession. Du skal blot bruge en strømpe eller en doughnutsvamp, som du kan sno dit hår igennem og rulle det ned, for at hjælpe med at give din frisure ekstra fylde og hold. Hold det hele fast med hårnåle, og slut af med hårspray med stærk hold til at afslutte dit look.

Se her for mere inspiration