Bryllupsfrisurer til alle typer brude

Bryllupsfrisurer til alle typer brude

Sammen med den perfekte kjole er en fejlfri bryllupsfrisure et must til enhver bruds store dag. Og når det kommer til bryllupsfrisurer, har hver brud sin egen unikke stil. Uanset om du ønsker et romantisk, glamourøst eller strandinspireret look på din bryllupsdag, vil du helt sikkert blive inspireret af de smukke bryllupsfrisurer nedenfor.

CHIK BRYLLUPSFRISURE: HALVT OPPE, HALVT NEDE

Hvis du planlægger et strandbryllup eller er på udkig efter en ubesværet chik bryllupsfrisure, er dette halvt oppe, halvt nede-look både enkelt og elegant. Et romantisk tvist og hårtilbehør med smykkesten giver looket bløde og finurlige detaljer. Der findes ikke en mere alsidig frisure end en, der er halvt oppe og halvt nede. Perfekt til at give dig det bedste fra to verdener, så du kan se ubesværet chik ud i bølgende, flettede og snoede styles, der passer til en lang række bryllupslooks, personligheder og brudekjoler. Det er ikke så underligt, at det er den mest populære bryllupsfrisure blandt brude. Derudover giver den dig både friheden ved at have håret nede og fordelen ved at kunne holde håret væk fra ansigtet til de vigtige bryllupsbilleder.

BOHEMEAGTIG BRYLLUPSFRISURE: BRYLLUPSOPSÆTNING MED BLOMSTER

Drømmer du om et bohemeagtigt bryllup, vil denne opsætning være prikken over i'et på dit bryllupslook. Den smukke flettede opsætning vil helt sikkert imponere dine gæster, mens blomstertilbehøret giver den ultimative "chik boheme"-finish. At tilføje blomster til opsat hår er en let måde for brude at sætte lidt farve, tekstur og naturlig skønhed til et bryllupslook.

GLAMOURØS BRYLLUPSFRISURE: STRUKTURERET KNOLD

Stadig flere pragtfulde frisurer dukker op og bliver meget populære. En struktureret knold har en naturlig elegance og klassicisme over sig. En struktureret knold har en tidløs tiltrækning. Mange af gæsterne kommer med hår, der er slået ud, så en velstylet bryllupsknold får dig til at skille dig ud. Fokusset ligger på dine smykker, især hvis du bærer meget bryllupspynt. Hvis du har kort hår, er dette en bedre mulighed, da hårextensions kan sættes op og dækkes med blomster, så de ser mere naturlige ud.

 

Leder du efter en hårstylist, der kan skabe din bryllupsfrisure? Klik på linket nedenfor for at komme til Find Din Salon, så du kan finde en Redken-salon i nærheden af dig.