Ariella Mendez - Artister - Redken EMEA
>

Ariella Mendez

The Redken Artist Network er personer med særlige talenter, som brænder for deres kunst. De rejser verden rundt for at dele vores uddannelsesbudskab for at hjælpe andre med at 'Learn, Earn, and Live Better'.
Om Ariella
1) Hvor stammer du fra?
Hoboken, New Jersey

2) Hvor længe har du været stylist og farveekspert?
14 år

3) Hvordan er du tilknyttet Redken?
Jeg er en Redken Certified Colorist, Design Certified, Specialist, & Redken Artist. 

4) Hvad inspirerede dig til at blive stylist og farveekspert?
Min far, min faster og min bedstemor var alle stylister. 

5) Hvad anser du for at være dine specialiteter? 
Balayage & Afslutning.

6) Hvad er dine foretrukne stilarter og trends for tiden? 
Balayage & pastelfarver på blondt hår. Strobbing 

7) Hvilke Redken-produkter kan du ikke leve foruden? 
Pillow Proof 2-Day Extender og Extreme Lenght Sealer.

8) Har du nogle gode råd/tricks til kunden til hårstylingen derhjemme? 
Vask altid håret med shampoo to gange for at rense godt, hvilket betyder, der kan gå længere mellem hårvaskene. Brug tørshampoo inden håret overhovedet bliver beskidt.

9) Hvor finder du inspiration til at finde på nye stilarter?
Teenagere og unge børn, som bare er sig selv. De er og går med det, de har lyst til.

10) Hvad har været din personlige karrieres højdepunkt for dig? 
At have været en del af NYC Fashion Week i de sidste otte år.

11) Hvilken påvirkning har Redken haft på din karriere?
Redken har givet mig mulighed for at dele ekstra meget ud af min passion og kærlighed for faget, blive inspireret af andre med samme passion og tjene en bedre løn igennem videreuddannelse og videreudvikling af mine personlige evner.

12) Har du en favorit aktivitet hos Redken og hvorfor? 
Det at være en del af Redken-exchange!!! Vi får lov til at rejse rundt i New York og søge efter inspiration, imens vi lærer fra et brancheikon – Redken.

13) Har du et favoritkursus hos Redken og hvorfor? 
Color & Know Why hos Redken Exchange. Det er grundstenene bag "the why" i forhold til alt det, vi gør med hårfarve. Du kan stadig tage dette kursus, som nybegynder eller avanceret farveekspert, og gå derfra med ny viden. Det er det bedste kursus en farveekspert kan tage om og om igen, for at forblive forankret i hvordan hårfarve fungerer, og hvad vi kan gøre med det. Når først vi ved og har forstået hvorfor,… så bliver alt muligt!

14) Har du nogen råd til en person, der arbejder på modeshow eller fotoshooting for første gang? 
Kom forberedt! Du ved aldrig, hvad du får brug for. Du bør altid have lommerne, eller endnu bedre en lille taske, fyldt med ekstra værktøjer (børster, klemmer, kamme, spray), så du har alt ved hånden til et sidste øjebliks touch på stedet, inden modeller går ud på runwayen. Når du arbejder med fotoshoot, så forbliv nærværende, og prøv at se tingene fra den vinkel, fotografen ønsker at tage billederne. God kommunikation med dit team er altafgørende.

15) Hvordan er det at arbejde backstage under et modeshow eller bag scenerne til en fotoshooting? Hvad er dine mest mindeværdige øjeblikke? 
Alt går hurtigt, men er spændende. Lige meget hvor mange gange du gør det, så får du stadigvæk det adrenalinkick. Jeg elsker Miami Swim Week & NYC Bridal Fashion Week! Energien i Miami har et anderledes vibe. Modellerne er fantastiske og kan klare alting. Jeg kan huske, at jeg arbejdede for showet Beach Bunny Swimwear på en aften, hvor der var 100 % luftfugtighed og håret faldt ned i bølger. Men det lykkedes os at gennemføre showet med masser af touch ups til at forhindre, at håret blev kruset i fugtigheden. Det var MEGET arbejde med at løbe fra teltene til catwalken, men vores team var enestående, og vi gennemførte et perfekt show. Når jeg kigger tilbage og ser det show, så tænker jeg på, hvordan det krævede en hel hær, at få hver enkelt pige til at se så fantastisk ud. Fra hår til makeup til garderobe til negle til koreograf til designer etc. Det er utroligt, hvad et fantastisk team kan gennemføre.