FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe Redken-produkter?

Redken-produkter sælges hos frisører over hele landet. For at finde en lokal Redken-forhandler kan du indtaste din adresse eller dit postnummer i vores find-en-salon for at finde en salon, der sælger Redken-produkter. Vi anbefaler, at du ringer i forvejen, hvis du er på udkig efter et specifikt produkt. Du kan ydermere finde produkterne online på nedenstående officielle partnerkanaler.

 

Hvor meget koster Redken-produkter?

For at se de sidste nye priser og tilbud i dit område, skal du prøve at finde din lokale salon eller besøge nedenstående onlinebutikker.

 

Tester Redken produkter på dyr?

L’Oréal, moderfirmaet til Redken, tester ikke længere nogen af dets produkter eller deres ingredienser på dyr noget som helst sted i verden. L’Oréal uddelegere heller ikke denne opgave til andre. En undtagelse kan kun komme på tale, hvis regulerende myndigheder kræver det til sikkerheds- eller reguleringsformål. For yderligere information om dette emne, kig videre her.

 

Jeg skal til New York og kunne godt tænke mig at besøge Redken. Kan det lade sig gøre at få en aftale?

Redken Gallerie ligger i det spritnye Redken Exchange på 404 Fifth Avenue, New York, NY 10018. Det er ikke nødvendigt med en aftale for at besøge Redken Gallerie.

Du kan også gå ind på Redken.com, indtaste dit postnummer i find-en-salon for at finde din nærmeste forhandler.

 

Kan jeg købe Redken-produkter online?

Du kan købe originale Redken-produkter fra din lokale salon. Du kan også købe dem hos Bangerhead.dk, Billigvoks.dk, Boozt.com, Cocopanda.dk, Lykoshop.dk, Magasin.dk, Nicehair.dk og på Stylebox by Matas (Matas.dk).  Hvis du ikke handler hos de autoriserede forhandlere, anses dine produkter for at være “diverterede”, og du løber dermed en risiko ved at købe dem.  Lær mere om 'Diversion' her.

 

Kan jeg købe Redken-produkter i engrosbutikker eller hos købmænd?

Der er ikke garanti på Redken-produkter, der sælges i engrosbutikker eller hos købmænd. Redken-produkter bør udelukkende sælges (købes) i saloner eller på officielle onlinebutikker. Læs mere om 'Diversion' her.

 

Hvor ligger Redkens hovedkvarter?

10 Hudson Yards, 28th F1

New York, NY 10001

 

I hvilke andre lande kan jeg købe Redken-produkter?

Redken sælges i dag i 58 lande verden over.