Influencer-favoritter: Hårpleje mod skadet hår
>

Influencer-favoritter: Hårpleje mod skadet hår

Disse influencere er gået virale med deres skinnende, sunde hår, fordi de har tilvalgt Acidic Bonding Concentrate-serien i deres hårrutine. Se hvordan de bruger produkterne.
Sådan gør du

Ser du hele tiden influencers med sundt og skinnende hår på din for you eller explore page på TikTok og Instagram og tænker, hvordan mon de gør?

Hemmeligheden er ikke så hemmelig. De afslører nemlig selv, hvordan de bruger tid, energi og den rigtige hårpleje for at opnår sundt, stærkt hår.

Hår kan være slidt og skadet af mange årsager: hårblegning eller farvning, styling med varmeredskaber slider på håret, forkert eller mangelfuld hårpleje kan være nogen af de hyppigste årsager til spaltede spidser og skadet hår.

Disse influencere er gået virale med deres skinnende, sunde hår, fordi de har tilvalgt Acidic Bonding Concentrate-serien i deres hårrutine. Se hvordan de bruger produkterne nedenfor:

Lovisa Worge bruger først Intensive treatment, som er en styrkende behandling, der skal sidde i håret som en maske i 5-10 minutter. Herefter bruger hun shampoo og conditioner, der beskytter hårfarven mod at falme samt styrker svækkede hårbindinger. Hun slutter af med Leave-in Treatment, der hjælper med at reducere spaltede spidser. Skal fordeles i håndklædetørret hår og ikke vaskes ud.

Lasse Brogaard både styler og afbleger ofte sit hår, og her hjælper Acidic Bonding Concentrate med at opretholde hårets styrke og farve på trods af den stress det udsættes for.

Nora Krog styler sit hår efter hun har brugt Acidic Bonding Concentrate leave-in treatment, der er et plejende og varmebeskyttende produkt, du fordeler i håndklædetørt hår.