>

5 ting du skal vide inden du farver dit hår

redken-hair-color-2023

Overvejer du at få dit hår farvet, men har et par betænkeligheder? Måske er det første gang, at du skal prøve at farve dit hår?

5 ting du skal vide inden du farver dit hår

Overvejer du at få dit hår farvet, men har et par betænkeligheder? Måske er det første gang, at du skal prøve at farve dit hår. Vær ganske rolig – i en Redken-salon står de professionelle klar til at råde og vejlede om dit valg af hårfarve, og gøre det til en sjov oplevelse! Her er nogle tips, inden du går i gang.

Fortæl din stylist om dig selv:

Hvis du fortæller din stylist om dig selv, kan de dele deres anbefalinger og ekspertviden med dig, for at skabe den perfekte hårfarve til dig og dine ønsker.

Medbring din inspiration:

Medbring billeder og eksempler på hårfarver du godt kan lide. Dette vil hjælpe din stylist med at undersøge og fortælle dig om dine muligheder og sikre, at I ikke taler om forbi hinanden, når du siger: "honningblond" eller "scarlet rød". Har du brug for inspiration? Prøv vores virtuelle hårfarve redskab for at prøve forskellige hårfarver. Medbring resultatet og vis det til din stylist.

Fortæl om din erfaring:

Vær forberedt på at fortælle om dine tidligere farveoplevelser, hvad end det var de lyse striber du fik lavet sidste år eller det look du fik lavet i sidste måned. Dine tidligere farve- eller blegebehandlinger kan påvirke resultatet.

Du vil være i de bedste hænder:

Lyt til din stylists ekspertråd. Under hårfarvekonsultationen vil han eller hun overveje dit ønskede resultat og derefter evaluere dit hårs tilstand, se på dig som person og type for til sidst at skabe den bedste personlige hårfarve til dig.

Stil spørgsmål:

Hvis der nævnes nogle hårfarveudtryk, som du ikke forstår, så tøv ikke med at bede din stylist om at forklare dem for dig. Husk at tale om vedligeholdelse, hvor ofte du vil være nødt til at vende tilbage til salonen for farvegenopfriskninger, og hvordan du bedst vedligeholder din hårfarve med Redkens hårplejeprodukter imellem dine salonbesøg.