7 grunde til at prøve en hårgloss | Redken
>

7 GRUNDE TIL AT PRØVE EN HÅRGLOSS

Redken-2022-SHADES-EQ-GLOSS-Social

VEJEN TIL EN SMUK OG GLANSFULD HÅRFARVE

Drømmer du om glansfuldt hår? Så læs vores 7 bedste grunde til at prøve en hårgloss fra Redken. Din vej til et smukt hår med masser af glans.

Drømmer du om at prøve en ny hårfarve, men usikkerheden om den helt rigtige nuance holder dig måske tilbage? Så er en hårgloss den helt rette løsning. En hårgloss giver nemlig dit hår farvemæssig fornyelse og åbner muligheden for at eksperimentere med friske nuancer, der gradvis falmer i løbet af få uger.

Med en hårgloss giver du dit hår ekstra udstråling, dybde og dimension, som du slet ikke var klar over, at det manglede. Disse glosser fungerer ved hjælp af en blanding af direkte og oxidative farvestoffer til glasering og forbedring af din nuværende hårfarve. Det hjælper ikke kun med at forbedre dit hårs look – det er også en skånsom løsning for enhver, der gerne vil give sit hår fornyet liv og glans.

7 gode grunde til at prøve en hårgloss

At vælge den perfekte hårfarve behøver ikke at være en livslang mission. Det kan faktisk være legende let at flirte med en ny hårfarve. Når det drejer sig om at finde den ideelle partner til at tage dit hår til nye højder, er vores hårgloss Redkens Shades EQ det helt rette valg til opgaven.

Den effektive hårgloss er en slags demi-permanent hårfarve, der hjælper med at korrigere og forstærke dit hårs naturlige glans, samtidigt med at den retter op på og genopfrisker din hårfarve. Det er med andre ord den perfekte tilføjelse til dig, som gerne vil puste nyt liv i den falmende farve og nyde et smukt og glansfuldt hår med én samlet løsning.

Er du i tvivl om, hvorvidt en hårgloss er det optimale valg for dig, eller undrer du dig over, hvad dette produkt ellers kan bidrage med til dit hår? Så læs med her, hvor vi giver dig vores 7 bedste grunde til at forkæle dit hår med en effektiv hårgloss.

1. FARVE UDEN 100% FORPLIGTELSE

Redken-2020-Shades-EQ-010VG-Social-Post

Da en gloss er en demi-permanent hårfarve, vil den gradvist falme ved hver vask, hvilket giver dig en rig mulighed for at teste en hårfarve eller nuance af uden at forpligte dig til et permanent resultat.

Redken Shades EQ er en gloss, som hverken løfter eller lysner hårets farve.

Det er med andre ord det helt ideelle valg, hvis du gerne vil forstærke din naturlige farve eller genoplive tidligere farvet hår uden at slide på dit hår.

2. GENOPFRISKER FARVETONEN

Redken-2022-SHADES-EQ-BOTH-Social-2000x2000

Farvet hår vil altid begynde at falme på et tidspunkt. En hårgloss er derfor et godt hjælpemiddel til at genopfriske en kedelig hårfarve på.

Hårglossen forbedrer nuancerne og retter hårfarven til den nuance, du ønsker, så du altid kan føle dig sikker på et fejlfrit og strålende resultat, når du sætter dig i frisørstolen. Med en hårgloss kan du sige farvel til falmede spidser og kedeligt hår, og i stedet nyde en forbedret hårfarveoplevelse med den glans og nuance, du drømmer om.

3. FJERNER EFFEKTIVT GULE TONER

Redken-2021-DMI-SEQ-WEZ-Promo-Social-Post-7c

Hos blonde kvinder er der nok en bred enighed om, at lyse striber, der trækker over mod orange/gule toner, kan være svært at rette op på.

Hårglossprodukter indeholder ofte farvekorrigerende pigmenter. Disse pigmenter virker ved at neutralisere de gule toner, da de ligger på den modsatte side af farvehjulet.

Når hårglossen påføres, hjælper den med at justere farven og bringe den tilbage til en mere neutral eller ønsket nuance, så du kan ramme lige præcis den hårfarve, du drømmer om.

4. FORSTÆRKER OG FORLÆNGER GLANSEN

Redken-2022-SHADES-EQ-GLOSS-Social-2000x2000

Shades EQ-formlen er sammensat af ingredienser, der gør det muligt for din frisør at farve dit hår, uden at det mister sin naturlige glans.

En markant fordel ved hårgloss er dens evne til at forsegle hårets kutikula, hvilket resulterer i en glat overflade, der reflekterer lys.

Dette tilføjer en strålende glans til dit hår og forbedrer dets samlede vitalitet, så du kan nyde et smukt og skinnende hår.

5. TILFØJER FYLDE OG SMIDIGHED

Redken-2020-Shades-EQ-Baby-Blonde-Social-Post

Ligesom ved enhver anden hårfarvning løfter hårglossen kutikulaen for at lægge en diskret farvemængde på håret.

Når kutikulaen er løftet, opstår der en fornemmelse af fylde og tekstur, hvilket gør håret nemmere at sætte og forme.

Efter en hårfarvning med hårgloss vil du opdage, at dit hår fremstår fyldigere og lettere at style, hvilket tilføjer en ekstra dimension til din frisure.

6. SKØNHED PÅ INGEN TID

Redken-2019-Shades-EQ-Level-10s-Phase-2-Social-Post

Hvis du søger en hurtig og effektiv løsning til hårfarvning, er en hårgloss præcis det, du har brug for.

På blot 20 minutter kan dit hår gå fra at være kedeligt til at blive glansfuldt og smukt. Det er en nem og hurtigt metode, der hjælper med at forbedre dit hårs look på ingen tid.

Det er med andre ord en god løsning for dig, der ikke gider tilbringe timer i frisørstolen, og samtidig gerne vil have et smukt resultat på en effektiv og tidsbesparende måde.

7. GIV DIT HÅR NYT LIV

Redken-2021-DMI-SEQ-WEZ-Promo-Social-Post-2-2000x2000

En gloss kan hjælpe med at dæmpe eller helt ændre uønskede nuancer i dit hår og skabe en helt ny farveoplevelse.

Glossen åbner op for muligheden for at tilføre en skinnende glød, og/eller den nuancevariation, som du foretrækker.

Mærk forskellen på dit eget hår i dag. Book en tid hos din lokale Redken-salon, og se Shades EQ Gloss forvandle dit hår til dit drømmehår på ingen tid.