7 grunde til hvorfor du skal prøve en hårgloss
>

7 grunde til hvorfor du skal prøve en hårgloss

7 grunde til hvorfor du skal prøve en hårgloss

Det behøver ikke at være et livslangt projekt at farve dit hår.

Det behøver ikke at være et livslangt projekt at få farvet sit hår. Det er faktisk nemt at flirte med en ny hårfarve, uden at udsætte dit hår for den store risiko. Hårgloss, såsom Redkens Shades EQ, er en slags demi-permanent hårfarve, der hjælper med at korrigere og forstærke dit hårs naturlige glans, samtidigt med at det retter op på og genopfrisker din hårfarve. Det er perfekt til dig, som ganske enkelt har lyst til at genopfriske en falmende farve.

Hårglosser giver dine lokker den ekstra udstråling, dybde og dimension, som du slet ikke var klar over, at dit hår manglede. Disse glosser fungerer ved hjælp af en blanding af direkte og oxidative farvestoffer til glasering, opfriskning og forbedring af din nuværende hårfarve. Det hjælper med at forbedre dit hårs look uden at overbehandle eller overfarve det. Faktiske tror denne hårfave, at den er en balsam. Er det ikke bare fantastisk? Tænk på det som din hårfarves nye bedste ven.  

Spørger du dig selv om, hvad denne wonder-gloss ellers kan gøre for dine lokker? Her er syv grunde til at prøve hårgloss.

Farve uden 100% forpligtelse

redken shades eq

En gloss er en demi-permanent hårfarve, som gradvist vil falme ved hver vask. Redken Shades EQ er en gloss som hverken løfter eller lysner hårets farve. Den indeholder også kun lige pigmenter nok til at forny og forbedre din hårfarves generelle farvetone uden at udtørre spidserne. Frisørerne tyr til denne behandling, når de søger at forstærke en kundes naturlige farve eller genoplive tidligere farvet hår. Det er også deres obligatoriske behandling for at sikre glansfulde, rige lokker hver eneste gang. 

Genopfrisker farvetonen

redken shades eq

Desværre vil din hårfarve altid begynde at falme på et tidspunkt. Her er hårgloss den perfekte måde at genopfriske en kedelig hårfarve på. Når glossen først er påført håret, optimerer den nuancer og retter op på enhver hårfarvefejl, der måtte være opstået siden dit sidste besøg. Sig farvel til falmede spidser og kedeligt hår. Med Redken Shades EQ gloss kan du forvandle din hårfarve på under 20 minutter.

Fjerner gule toner

redken shades eq

Enhver blond kvinde er nok enige om at lyse striber, der trækker over mod orange/gule toner, er et sandt mareridt at rette op på. Bestil tid til en hårgloss hos en stylist, der kan hjælpe med at rette op på dette hårfarveproblem og give dig et mere naturligt resultat.

Forstærker glansen

redken shades eq

Hårgloss er som et Instagram-filter, men IRL. Den giver dit hår ekstra liv og glans uanset lysforholdene. Da Shades EQ-formlen er sammensat uden udtørrende ammoniak, kan din Redken-frisør farve dit hår uden at være bange for, at det mister sin naturlige glans. En af hovedfordelene ved en gloss er, at den virker ved at lukke hårets kuticula og skabe en glat overflade, der kan reflektere lyset. Den retter med andre ord et spotlys mod dine lokker og forstærker dit hårs generelle livlighed.

Tilføjer fylde og smidighed

redken shades eq

Som ved enhver anden hårfarvning løfter hårglossen kuticulaen, for at aflejre en lille mængde farve på håret. Når kuticulaen er løftet, kan der skabes fylde og tekstur, hvilket gør håret mere smidigt, når det sættes. Efter hårfarvning med hårgloss vil du bemærke, at dit hår ser tykkere ud og er nemmere at sætte.

redken shades eq

Hvis du er på udkig efter en hurtig hårfarveløsning, så er hårgloss lige det, du har brug for. På blot 20 minutter kan dit hår gå fra at være jævnt kedeligt til at blive fantastisk og smukt. Det er en nem og hurtigt metode, der hjælper med at forbedre dit hårs look på ingen tid.

redken shades eq

Med hårgloss ser dit hårfarveskift meget naturligt og fint ud. Nogle gange kan håret, når det er afbleget, se meget gult ud, hvilket skyldes hårets naturlige undertoner. Ved at tilføje gloss kan din stylist tone det gule ned og give håret en ny farve. Så håret vil stadig være blondt, men glossen giver din stylist mulighed for at gøre farven mere gylden, mere askefarvet eller enhver anden variation, som kunden vælger. Tænk på hårgloss, som den perfekte afslutning på din hårfarvning.

Spørger du dig selv om, hvad hårgloss kan gøre for dig? Få en tid i din lokale Redken-salon, og find ud af om Shades EQ Gloss er det rette for dig (Spoiler: Det er det!).