Shades EQ: Den demi-permanente hårfarve, du ikke må gå glip af
>

Shades EQ: Den demi-permanente hårfarve, du ikke må gå glip af

redken shades eq demi permanent hair color

Redken Shades EQ adskiller sig og er ikke en helt almindelig toning. Det er faktisk en hårfarve, der tror, den er en balsam.

For dig, som aldrig har farvet dit hår, og til dig, som elsker levende farver er Redkens Shades EQ den hurtigste og nemmeste toning, som du ikke må gå glip af!

Hvad er toning?

redken shades eq demi permanent hair color

Lad os starte med det grundlæggende. En toning er en professionel farvebehandling, der tilbydes i en salon. Det er en behandling, der ofte udføres af frisører for at tone, farvekorrigere eller give håret glans. Toning, også kendt som hårgloss eller gloss, er en form for demi-permanent hårfarve og er lavet af en blanding af både oxiderende og direkte farvestoffer. Det er en dynamisk kombination, som giver dig mulighed for at flirte med en ny hårfarve, uden at du behøver at forpligte dig 100 % til farven.

Hvad er demi-permanent hårfarve?

Det hele ligger i navnet. En demi-permanent hårfarve er en form for ikke-permanent farve, der gradvist falmer i løbet af nogle få uger. Det er en hårfarve, der er velegnet til dem, der vil skjule udvoksede rødder, vil prøve en ny hårfarve eller gerne vil prøve at farve håret for første gang. Da toning er en mere skånsom form for hårfarve, er de velegnede til at ændre dit look på en måde, der ikke krævet for meget. Det, en lipgloss gør for dine læber, kan en toning gøre for dit hår. Den booster farven og giver glans.

Hvad adskiller Redken Shades EQ fra andre toninger?

Redken Shades EQ adskiller sig og er ikke en helt almindelig toning. Det er faktisk en hårfarve, der tror, den er en balsam. Her kan du se de fire ting, der gør Shades EQ til noget helt særligt.

1. Ingen ammoniak
Shades EQ er fremstillet uden ammoniak, så du slipper for grim lugt eller ubehag, når du farver håret.

2. Giver glans
Har vi nævnt, hvor glansfuldt dit hår bliver efter en behandling med Shades EQ? Formlen er beriget med hvedeaminosyre, der plejer håret og gør det ekstra glansfuldt.

3. Farvekorrigerende hårfarve
Sig farvel til gule toner og udvoksede rødder! Alle former for misfarvet eller falmet hår korrigeres øjeblikkeligt efter en behandling med Shades EQ. Når formlen påføres i håret, blendes den skånsomt ind og toner håret, så det får en smuk finish.

4. Tager kun 20 minutter
Ja, du læste rigtigt. Shades EQ skal kun sidde i håret i 20 minutter, når den er påført. Det er en hurtig og nem behandling for dem, der vil have en smuk hårfarve, hurtigt.

Hvorfor skal jeg prøve toning?

Kan du lide glansfuldt, skinnende hår, der gør hver dag til en god hårdag? Så er en toning og Shades EQ-behandling måske lige det, du har brug for. Den hurtige behandling fungerer ikke kun som et afsluttende touch på en permanent hårfarve, men kan også bruges for sig selv som et øjeblikkeligt fix til mat, misfarvet hår. Kan man andet et at elske det? Tænk på alle de gange, du kigget på dig selv i spejlet og ønsket dig en hurtig opstrammer til håret – lidt toning hist, lidt glans pist. Til de dage (og alle andre dage) er en behandling med Shades EQ Gloss svaret på dine bønner.

Hvordan fungerer toning?

Efter den første konsultation går frisøren i gang med at blande en toning beregnet til dig. Glossen, som frisøren blander, fremstilles til at matche de behov, som I har snakket om. Når farven er blandet, påfører frisøren glossen i tørt hår, lader den sidde i (dvs. absorbere) i 20 minutter, hvorefter den skylles ud. Og husk lige at have telefonen klar – du vil helt sikkert have et billede at dit nye, smukke look!

Hvor ofte har jeg brug for et touch-up?

En behandling med Shades EQ Gloss holder 6-8 shampoovaske. Da det er en toning, behøver du ikke frygte synlige udvoksninger, men du skal besøge frisøren igen for at få påført en ny omgang toning.

Flirt med dine yndlingsfarver

Da Shades EQ er et meget alsidigt produkt, kan du flirte med næsten alle de hårfarver, du kan forestille dig. Vil du gerne prøve en ny, cool blond, lege lidt med en dyb mørkebrun eller måske satse på en pastel? Så skal du bare spørge efter Shades EQ hos din frisør!

Brun hårfarve

Giv din nuværende hårfarve mere dybde, eller leg med den mørkere side af farvespektret, og bed din frisør om at prøve nogle dybere brune nuancer. Shades EQ’s toninger til brunt hår går fra varm kastanje til cool midnatssorte nuancer og er perfekte til at give ethvert look dybde og dimension – og frisøren vil sandsynligvis vælge dem til skabe en perfekt og subtil balayage i brunt hår.

Roséguld hårfarve

Roséguld hår har været ekstremt populær på det seneste. Tal med din frisør om at opgradere dit hår, så det får den perfekte rosé nuance ved at bruge en toning på blond hår eller hår, der tidligere er blevet lysnet. Det er en nem måde at eksperimentere med de nyeste trends på uden at skulle bruge en permanent hårfarve.

Blond hårfarve

Der er ingen, der vil have gule undertoner! Din frisør kan fjerne ethvert spor af orange eller gule toner med en farvekorrigerende toning. Shades EQ's toninger er fremstillet med smukke pigmenter, der hjælper med at blende og tone misfarvede hårstrå, så dit hår ser forfrisket og levende ud.

Rød hårfarve

Overvejer du at lege med et skønt, rødt look? Nu kan din frisør skabe levende røde hårfarver, dybe bourgognerøde nuancer og stærke, røde farver på mørkere hår, uden at lysne det først. Da Shades EQ er en demi-permanent hårfarve, er det en god og ikke-skadende måde at eksperimentere med de røde nuancer på.

Hvor kan jeg prøve Redken Shades EQ-farver?

Find en salon nær dig med FIND DIN SALON for at få mere at vide.

Prøv også 70+ hårfarvenuancer virtuelt, med Redkens Virtual Try On. Klik her for at prøv redskabet nu.