Opdag Acidic Bonding Concentrate til skadet hår

Skade og tørhed er nogle af de mest almindelige og frustrerende hårproblemer. Og det kommer ikke som en overraskelse. Håret kan trods alt blive skadet pga. mange årsager: afblegning, striber, farvebehandlinger, overdrevet føntørring eller styling med varmeværktøj. Miljømæssige faktorer, som soleksponering og vind, kan også skadet håret.

Vi introducerer Acidic Bonding Concentrate

Hvis dit hår er tørt eller skadet, er det vigtigt at huske, at du kan fugte og styrke dit hår med rigtig hårpleje. Og nu introducerer Redken en hårplejerutine for at reparere skadet hår, for en hårtransformation som giver øjeblikkelige resultater. Acidic Bonding Concentrate er et must-have-system for at fugte og reparere alle typer af skadet hår. Dette alt-i-et system giver intensiv pleje og beskyttelse mod at hårfarven falmer, og er til alle hårtyper og hårteksturer.

Tilføjer effektiv pleje og fantastisk reparation til håret

Dette hårplejesystem, der består af 3 trin, indeholder citronsyre. Dette er en alpha-hydroxysyre i Redkens koncentrerede Bonding Care Complex, der er en teknologi som styrker hårets svækkede bindinger og forbedrer styrken og modstandskraften i skadet hår for at opnå øjeblikkeligt synlige resultater. Når shampooen, conditioneren og plejende leave-in behandlingen anvendes som et 3-trins system, tilføjer Acidic Bonding Concentrates pH-venlige formler effektiv pleje og fantastisk reparation til håret, som tørt og skadet hår har brug for. Plus at den er egnet til farvebehandlet hår og hjælper med at beskytte farven mod at den falmer.

Oplev øjeblikkelige resultater og hårtransformation med 56 % færre knækkede hår*, 82 % mindre synlige spaltede spidser**, og 11 gange blødere hår**, når du bruger hele Acidic Bonding Concentrate-system.

* Ved brug af Acidic Bonding Concentrate shampoo og conditioner som system vs. ikke-plejende shampoo
** Ved brug af Acidic Bonding Concentrate shampoo, conditioner og leave-in behandling som system vs. ikke-plejende shampoo

Oplev kraften af Acidic Bonding Concentrate og se de fantastiske resultater i videoen nedenfor: