Hårpleje og reparation til skadet hår | Redken
>

Håret kan blive skadet af mange årsager. Hårbehandlinger, varme stylingsværktøjer og ydre påvirkninger, som soleksponering og vind, slider alle på håret. 

Hos Redken har vi udviklet Acidic Bonding Concentrate. En komplet hårpleje-serie, der er specielt udviklet til at pleje og styrke skadet hår. Serien gør det nemt at beskytte håret mod hverdagens slid og sikrer den ultimative reparation. 

 

Vi introducerer Acidic Bonding Concentrate

Hvis dit hår er tørt eller skadet, er det vigtigt at huske at fugte og styrke dit hår med den korrekte  hårpleje. 

Redken introducerer, Acidic Bonding Concentrate, en hårplejeserie specielt udviklet til at bekæmpe skadet hår. Med serien får du en komplet hårplejerutine, som reparerer skadet hår. Du vil opleve en hårtransformation, som giver øjeblikkelige resultater og fornyet styrke til håret. 

Serien er et must-have-system for alle typer af skadet hår. Produkterne giver et samlet alt-i-et system, som giver intensiv pleje og samtidig beskytter farvebehandlet hår mod, at hårfarven falmer. 

Serien egner sig til alle hårtyper og hårteksturer.

 

EN TRETRINSSERIE TIL SKADET HÅR

Acidic Bonding Concentrate-serien er et hårplejesystem, der består af 3 plejende trin; en shampoo, en conditioner og en hårkur. 

Produkterne består af flere nærende ingredienser, som giver håret fornyet kraft og beskytter. 

Formlen indeholder bl.a. citronsyre, en alpha-hydroxysyre i Redkens koncentrerede Bonding Care Complex. Teknologien styrker hårets svækkede bindinger og forbedrer modstandskraften i skadet hår. 

For at opnå de bedste resultater kan du med fordel anvende shampooen, conditioneren og den plejende leave-in-hårkur som et samlet 3-trinssystem. 

Kombinationen af produkternes  pH-venlige, effektive formel, giver intens pleje og fantastisk reparation til skadet håret.
 
Med Acidic Bonding Concentrate kan du nemt give skadet hår den nødvendige pleje. Du får øjeblikkelige resultater, og det skadede hår transformeres med 56 % færre knækkede hår*, 82 % mindre synlige spaltede spidser**, og 11 gange blødere hår**.
* Ved brug af Acidic Bonding Concentrate shampoo og conditioner som system vs. ikke-plejende shampoo
** Ved brug af Acidic Bonding Concentrate shampoo, conditioner og leave-in behandling som system vs. ikke-plejende shampoo
 

SE HVORDAN DU BRUGER PRODUKTERNE I VIDEOEN NEDENFOR: