Hårpleje til overbehandlet og skadet hår | Redken
>

Hårpleje til overbehandlet og skadet hår

TØRT OG SKADET HÅR?

Acidic Bonding Concentrate er Redkens hårplejeserie specielt udviklet til at styrke og pleje skadet hår. Læs om produkterne og deres fordele

Hos Redken ved vi, at der kan være mange årsager til, at håret kan blive skadet. Alt fra hårbehandlinger,styling med varme og ydre påvirkninger, som soleksponering og vind, slider på håret. Derfor har vi udviklet en hårplejeserie, som styrker skadet, tørt og overbehandlet hår.

Acidic Bonding Concentrate er en komplet hårplejeserie, der gør det nemt at beskytte håret mod hverdagens slid og sikrer den ultimative pleje.

Vi har samlet alt relevant information om hårplejeserien, så du nemt kan danne dig et overblik, læse om effekten af produkterne, og hvordan du anvender dem.


OPDAG REDKENS ACIDIC BONDING CONCENTRATE

Redken Acidic Bonding Concentrate Shampoo before after

Acidic Bonding Concentrate er professionel hårpleje, udviklet af Redkens dygtige specialister. Det er vores mest kraftfulde serie til intens pleje.Denne hårplejeserie beskytter også farvet hår mod at falme og er og er især velegnet til dig, hvis hår er tørt og ødelagt.

Serien består af 4 produkter, som tilsammen giver en komplet hårplejerutine, der plejer håret indefra.

Du vil opleve en hårtransformation, som giver øjeblikkelige resultater og fornyet styrke til håret. Korrekt hårpleje kan nemlig være med til at fugte og styrke dit hår.

ET SAMLET SYSTEM, DER PLEJER OG FUGTER HÅRET

Acidic Bonding Concentrate er et must-have-system for alle typer af skadet hår. Produkterne giver et samlet alt-i-et system og egner sig til alle hårtyper og -teksturer.

Serien består af en shampoo, en conditioner, en hårkur og en leave-in behandling. Fælles for alle produkterne er, at de består af flere nærende ingredienser, som beskytter og giver håret fornyet kraft. Formlen indeholder bl.a. citronsyre – en alpha-hydroxysyre i Redkens koncentrerede Bonding Care Complex. Kombinationen af produkternes lave pH værdi og yderst effektive formel, giver intens pleje til skadet og overbehandlet hår.

Du får øjeblikkelige resultater, og det skadede hår transformeres med 56 % færre knækkede hår*, 82 % mindre synlige spaltede spidser**, og 11 gange blødere hår**.

 

* Ved brug af Acidic Bonding Concentrate shampoo og conditioner som system vs. ikke-plejende shampoo

** Ved brug af Acidic Bonding Concentrate shampoo, conditioner og leave-in behandling som system vs. ikke-plejende shampoo


4 TRIN TIL AT PLEJE SKADET HÅR

For at opnå de bedste resultater, kan du med fordel anvende shampooen, conditioneren, den plejende leave-in-behandling og vores intense hårkur som et samlet 4-trinssystem.

Tilsammen bidrager produkterne til at styrke hårets svækkede bindinger og forbedre modstandskraften i skadet hår.

  1. Første trin i hårplejeserien er Acidic Bonding Concentrate Intensive Treatment, der er en intens hårkur, som du påfører i håret før shampoo og balsam. Lad produktet virke i 5-10 minutter, før du skyller det ud og starter din hårvask-rutine.

  2. Andet trin er vores Acidic Bonding Concentrate shampoo, som er en koncentreret alt-i-en formel,der genopretter styrke i alle typer af skadet hår. Denne imponerende shampoo hjælper med at beskytte farven mod at falme og giver intensiv pleje.

  3. Tredje trin består af Acidic Bonding Concentrate balsam. Efter vask med shampoo, påføres denne balsam i fugtigt hår. Fordel produktet jævnt i hårets længder og lad virke i 3-5 minutter. Denne rige formel hjælper med at styrke håret.

  4. Afslutningsvis kan du med fordel bruge Acidic Bonding Concentrate Leave-in behandling for den fulde hårtransformation. Denne formel indeholder sojaprotein og biotin, der hjælper med at forsegle og styrke håret samt mindske synligheden af spaltede spidser.

OPLEV ACIDIC BONDING CONCENTRATE KOLLEKTIONEN

Opdag den imponerende hårplejeserie fra Redken. Kollektionen består af en unik synergi af styrkende og plejende ingredienser, der tilfører fugt til enhver hårtype – selv det mest krævende og behandlede hår.

SÅDAN BRUGER DU PRODUKTERNE

Se hvordan du bruger Acidic Bonding Concentrate produkterne i videoen.

Vi guider dig til hvordan du trin-for-trin anvender og påfører hårplejeserien, så du kan få mest mulig effekt ud af produkterne.