Find den bedste hårmaske til dit hårs behov | Redken
>

FIND DEN BEDSTE HÅRMASKE TIL DIT HÅRS BEHOV

32-RKN22-ABC-MASK-PINK-LIFESTYLE_0802-EU-sRGB-resized

Håret skal modstå en hel del. Farvning, blegning og styling. Sol og varme om sommeren. Kulde, vind og sne om vinteren. Der er ikke noget at sige til, at håret til tider kan se skadet eller livløst ud. Det kræver ekstra kærlighed og pleje at vedligeholde følelsen af sundt hår.

Tilføj en hårmaske til din rutine for at booste håret med fugtighed og næring. I modsætning til shampoo og balsam, som behandler håret på overfladen, så arbejder en hårmaske mere i dybden. Så brug den, når håret har mest brug for det, i forbindelse med din hårvask.

Vi hjælper dig med at finde den bedste hårmaske til dit hårs behov. Uanset om det er skadet, kruset eller tørt. Opdag løsningen, der holder dit hår stærkt, glat og glansfuldt.


HVORDAN REPARERER JEG MIT SKADEDE HÅR?

Lider dit hår efter farvning eller blegning? Forkæl det med en eksklusiv, dyb hårplejebehandling. Redken Acidic Bonding Concentrate Mask har en koncentreret alt-i-en-formel, der styrker svage bindinger og efterlader håret med et sundt og smukt udseende. Brug hele ABC-serien for en komplet hårtransformation. Resultatet? Ultimativ reparation, intensiv pleje og beskyttelse mod falmende hårfarve. Perfekt til dig med behandlet hår.

HVORDAN STYRKER JEG MIT HÅR?

c8b35bd0b40db87751c96e7e91baa106d1f92111-resized
Mangler dit hår styrke og glans? Bare rolig. Redken Extreme Strength Mask reparerer håret og giver det mere modstandsstyrke. Behandlingen indeholder kraftfulde aminosyrer, der forstærker og opbygger hårets styrke. Har du brug for mere end et boost? Brug Extreme Strength-serien som en komplet rutine til at styrke skadet hår.

HVORDAN FIKSER JEG MIT KRUSEDE HÅR?

Kæmper du med kruset hår? I så fald anbefaler vi at bruge en intens hårmaske, der gør håret glattere og blødere. Redken Frizz Dismiss Hair Mask beskytter mod fugt og gør dit hår nemmere at rede ud. Brug hele Frizz Dismiss-serien for optimal effekt i din hårplejerutine og for at få fuld kontrol over kruset, uregerligt hår.

HVORDAN GIVER JEG MIT TØRRE HÅR FUGTIGHED?

Føles dit hår skrøbeligt, tørt og livløst? Så er det tid til at give det masser af fugtighed! Redken All Soft Moisture Restore indeholder hyaluronsyre til at hjælpe med at give håret fugtighed samt arganolie for næring og glans. Farvel til tørre, spaltede spidser! Dette leave-in-produkt giver også varmebeskyttelse op til 230°C. Perfekt til brug før styling for ekstra blødt og glansfuldt hår. Udforsk hele All Soft-serien og kom i gang med din fugtighedsgivende rutine.

HVORDAN BEHANDLER JEG MIT LANGE HÅR?

Vil du redde dit lange, smukke hår fra at knække? Giv de områder, hvor håret har størst tendens til at knække - hovedbunden, længderne og spidserne - noget ekstra næring. Redken Extra Length Triple Action er en hårmaske, der er beriget med niacinamid, biotin og kastorolie for at styrke længderne og reducere spaltede spidser. Brug Exteme Length-serien som en komplet hårplejerutine for de bedste resultater i dit lange hår.

SÅDAN PÅFØRES DIN HÅRMASKE

Trin 1: Påfør hårmasken i rent, fugtigt og håndklædetørt hår. Fordel den jævnt gennem håret og spidserne ved at bruge fingrene eller en kam.

Trin 2: Lad sidde i håret i 3-5 minutter. Læs instruktionerne for din specifikke hårmaske. Ekspertråd! Nogle masker kan sidde i en længere periode eller natten over. Fastgør håret med et hårspænde eller placer et håndklæde på puden for at beskytte dit hår og sengetøj.

Trin 3: Skyl håret grundigt, og nyd dit bløde, glansfulde og sundt udseende hår.

Ekspertråd! Hvis dit hår er meget skadet og slidt, så kan du bruge hårmasken i forbindelse med hver vask. Hvis du vil give dit hår en sund følelse med en glansfuld finish, så brug hårmasken en gang om ugen eller knapt så ofte som en styrkende behandling.


FIND DIN NÆRMESTE SALON

Er du usikker på din hårtype og hvilke produkter, der passer dig? Spørg om Redken i din salon, og få hjælp med at finde din hårmaske.