Hårpleje til blond hår » Sådan holder du det lyst | Redkenn
>

Hårpleje til blond hår

blondage high bright

Redken har skabt hårplejeserien, Blondage High Bright™, der hjælper med at holde dit blond hår lyst mellem salonbesøg. Læs om de lysnende produkter »

Hvis du har lysnet eller afbleget hår, ved ud, at der følger en del vedligeholdelse med, for at håret bliver ved med have en flot, lys farve og ser velplejet ud.

Alligevel kan det lyse hår være ret omskifteligt, og med tiden oplever mange kvinder, at håret ændrer tone. Håret kan miste sine klare lyse nuancer, kan få et gult eller orange skær og generelt se lidt trist ud. 

Redken har derfor skabt en hårplejeserie, der hjælper med at holde dit blond hår lyst mellem dine salonbesøg. Vi introducerer Blondage High Bright™.

Dine omgivelser ændrer tonen i dit blonde hår

blondage high bright før og efter resultater

Hvis du har fået striber, lysnet længderne med balayage eller fået en fuld afblegning, vil du måske opleve, at dit hår langsomt begynder at se mere gult, mat og falmet ud. Det skyldes, at lysnet og afbleget hår er særligt sårbart overfor påvirkninger udefra.

Forurening og sol er ofte de største syndere bag det gule skær og den kedelige tone og kan være til stor frustration for dig, der ønsker at bevare din kølige eller helt platinblond hårfarve.

Med Redkens hårplejeserie, Blondage High Bright™, kan du pleje dit lyse hår og samtidig bevare og styrke den klare, lyse farve – mærk forskellen allerede efter første brug. 

Hårplejeserie der lysner blond hår

Blondage High Bright™ er drevet af C+ Vitamin og et Brightening Care Complex, der forener pleje med lysende egenskaber. Hårplejeserien består af tre produkter, der tilsammen sikrer dig en synlig lysningseffekt. 

Med denne serie kan du ved hjælp af tre 3 trin få din klare blond farve tilbage og holde dit blond hår lyst og friskt mellem dine frisørbesøg. 

1. Forbehandling til blond hår

blondage high bright treatment

Blondage High Bright Pre Treatment er en neutraliserende pre-shampoo spray, der blandt andet er formuleret med C-vitamin, der er kendt for sine lysnende egenskaber. 
Sprayen er første trin i hårplejeserien, der forbereder håret til shampoo og balsam. 
Allerede ved brug af Blondage High Bright Pre Treatment vil dit hår øjeblikkeligt lysnes*. 
Påfør produktet i fugtet hår, og lad det virke i 5-10 minutter. Skyl ikke produktet ud, men påfør shampooen direkte. 

*Ekspertvurdering af 53 modeller efter brug af seriens shampoo, balsam og behandling.

 

2. Shampoo til blond hår

acidic bonding concenctrate
Blondage High Bright Shampoo er formuleret med C-vitamin og vores Brightening Care Complex, der renser og lysner blond hår.
Lysningshampooen hjælper med at holde dit hår glansfuldt og velplejet, samtidig med at det skaber synlig lysning allerede efter første brug*.
Påfør shampooen uden at skylle forbehandlingen ud. Skum blot shampooen op og skyl grundigt efterfølgende.

*Ekspertvurdering af 53 modeller efter brug af seriens shampoo, balsam og behandling.

3. Balsam til blond hår

Blondage High Bright Conditioner er en lysnende og neutraliserende balsam, der efterlader dit hår lysere* og mere skinnende. 
Balsammen indeholder en non-drying formel, der giver et det lyse hår et blødt finish. 
Efter hårvask med Blondage High Bright Shampoo påføres og fordeles balsammen i længder og spidser og skylles ud. 

*Ekspertvurdering af 53 modeller efter brug af seriens shampoo, balsam og behandling.

Nyd et lysere blond hår efter EN gangs brug

Resultaterne er ikke til at tage fejl af. Med Blondage High Bright™ får du en hårplejeserie, som holder dit blond hår lyst.
Allerede efter første brug, vil du opleve, at dit hår øjeblikkeligt er blevet lysere*, og det føles blødt og plejet.

*Ekspertvurdering af 53 modeller efter brug af seriens shampoo, balsam og behandling.