Hårpleje til vintermånederne » Undgå tørt hår | Redken
>

SÅDAN PLEJER DU TØRT OG SKADET VINTERHÅR

Redken 2022 Extreme Social 1080x1080 Family Packs Textures

Når vintermånederne står for døren, følger ofte hår, der ikke helt arter sig, som vi ønsker. Særligt i Skandinavien, hvor vinterkulden præger vejrudsigterne mange måneder i streg, kan håret blive tørt, elektrisk og fladt. Heldigvis er der hjælp at hente, så du ikke skal bekymre dig om kedeligt vinterhår.


UNDGÅ TØRT OG SKADET HÅR I VINTERMÅNEDERNE

Bliver dit hår også fladt, tørt og elektrisk i vinterhalvåret? Vinterens kolde vejr er hårdt for håret. Frost, kulde og vind er med til at udtørre håret, hvilket gør, at det kan synes trist og svækket.

Heldigvis er der hjælp at hente. Med den rette pleje kan du nemlig gøre håret mere modstandsdygtigt over for vintervejret. Vi guider dig til, hvordan du kan pleje tørt vinterhår med Redkens Extreme hårplejeserie.

Skab en hårplejerutine, der styrker og reparerer skadet hår, og nyd den bedste version af dit hår, hele håret rundt.


HÅRPLEJERUTINE TIL VINTERHÅR

Mat, kedeligt og tørt hår kan skyldes mange ting, men i vinterhalvåret skyldes det typisk den manglende fugt i luften. Derfor kan du med fordel anvende fugtgivende og nærende produkter, der beskytter håret.

Redken Extreme er en komplet hårplejeserie og produkterne, der er formuleret med protein, hjælper med at reducere brud og forebygge skader.

Vi guider dig til en nærende og styrkende hårplejerutine, der får dig og dit hår gennem vintermånederne.


RK DMI Extreme Pre Holiday ATF Tiles 2000x2000

1. SHAMPOO

Redken 2020 Extreme Shampoo Product Shot 2000x2000 resized

Første trin i en styrkende hårplejerutine er en shampoo. Vores Extreme Shampoo renser, styrker og revitaliserer skadet hår og hjælper med at forebygge knækkede hårstrå.

Denne shampoo har en formel udviklet specifikt til tørt, skrøbeligt og skadet hår. Den er beriget med Redkens Strength Complex, der indeholder aminosyre og arginin, hvilket renser blidt håret.

Protein hjælper med at forhindre spaltede spidser. Håret efterlades med en sundere og stærkere følelse.

2. PROTEINBEHANDLING

Redken 2020 Extreme CAT Product Shot 2000x2000 resized

Med vores Extreme CAT hårspray med genopbyggende proteinbehandling kan du tilføre spændstighed, modstandskraft og vitalitet til håret.

Denne Protein Treatment Spray er en genopbyggende behandling, som giver styrke til svækket og skadet hår. Den indeholder Redkens Strength Complex og hjælper med at forberede håret inden kemiske behandlinger.

Formlen er beriget med taurin, hvedeprotein og arginin og rekonstruerer skadede proteiner i plaget hår og giver styrke, mens den forhindrer spaltede spidser. Håret føles sundt, glansfuldt og modstandsdygtigt og ser lige sådan ud.

3. BALSAM

Redken 2024 Extreme Conditioner Shot 2 sRGB resized

Efter hårvask anbefales det at anvende en balsam. Redken Extreme Conditioner plejer skadet og tørt hår fra rod til spids.

Denne formel forstærker håret og hjælper med at give dyb pleje ved at behandle alle tre områder af hårstrået: hårrødderne, -kernen og spidserne.

Nogle af de vigtigste fordele er, at denne balsam udglatter og udreder håret, hvilket forhindrer knækkede hårstrå. Desuden forsegler den hårets skællag for en stærkere finish, der efterlader håret blødt og glansfuldt.

4. HÅRMASKE

Redken 2024 EU Extreme Strength Builder Plus Shot

Redken Extreme-serie indeholder også hårmasker, der giver pleje til håret.

Prøv eksempelvis vores  Extreme Strength Builder Plus Mask, der reparerer håret, forebygger spaltede spidser og gør håret mere medgørligt. Det er en rinse-out-hårmaske til tørt og skadet hår, som indeholder Redkens Strength Complex og protein.

Hvis du ønsker dybdevirkende pleje, kan du også vælge Redken Extreme Mask. Denne proteinberigede formel beskytter hårets overflade og reducerer antallet af spaltede spidser.

5. LEAVE-IN BEHANDLING

Redken 2020 Extreme Anti Snap Product Shot 2000x2000

Det er en god idé at fortsætte den plejende hårrutine efter badet. Vi anbefaler vores Extreme Anti-Snap Leave-in Treatment til skadet hår, der virker som en dyb conditioner.

Extreme Anti-Snap er beriget med Interlock Protein Network og Fortifying Complex, der hjælper med at reparere skadede områder, takket være proteiner og ceramider. Den genopbygger hårets styrke og giver desuden en beskyttende overflade og glans, der gør, at håret ser sundt, stærkt og smidigt ud.

6. VARMEBESKYTTELSE

Redken 2020 EU Extreme Play Safe Product Shot

Noget af det, som slider mest på håret, er styling med varmeredskaber som eksempelvis føntørrer og glattejern. Derfor er det vigtigt at anvende en styrkende og varmebeskyttende spray, som beskytter håret mod de høje temperaturer og minimerer skader.

Prøv vores Extreme Play Safe  leave-in behandling, der er en 3-i-1 behandling. Formlen, der er beriget med planteprotein og tourmalin, beskytter håret mod varme på op til 230°C, hjælper med at reparere eksisterende skader samt reducere fremkomsten af spaltede spidser. Dette produkt er velegnet til enhver, der ofte anvender varme til at style sit hår.

OPDAG VORES ANDRE PRODUKTER

Hos Redken finder du en bredt udvalg af professionelle hårplejeprodukter til enhver hårtype. Hvis du har langt hår, kan du eksempelvis have fordel af at vælge vores Extreme Length serie, som plejer og styrker hårfibrene.

BESØG EN AF VORES SALONER

Hvis du har behov for sparring eller gode råd til at pleje dit hår i vintermånederne, kan du altid kontakte en af vores saloner. Find en salon tæt på dig: