Tørt og trist hår? Her er de bedste produkter | Redken
>

Her er de bedste produkter til tørt hår

redken all soft how to dry hair

Ser dit hår tørt, mat og trist ud? Så er det et tegn på, at det har brug for fugtgivende hårprodukter, der kan hjælpe glansen tilbage igen.

Læs mere om, hvilke årsager der kan ligge bag tørt hår, og få råd til at vælge de bedste fugtgivende hårprodukter fra Redken, der kan give dit hår fornyet liv.

HVORFOR ER MIT HÅR TØRT?

Der kan være mange årsager til, at dit hår er tørt enten i perioder eller hele tiden. Nogle kvinder er fra naturens side blevet skænket et hår med en lidt grovere struktur, som f.eks. krøllet hår, og det har ofte tendens til at blive tørt og kruset.

Men også ydre faktorer kan have indflydelse på vores hår, og om det mister sin fugt og dermed glans.

De mest almindelige årsager til tørt hår:

  • Du har fået kemiske behandlinger, bl.a. hårfarvninger, der kan påvirke hårstrukturen.
  • Sommersolen har dehydreret håret.
  • Du benytter hårprodukter der ikke har plejende egenskaber.
  • Du føntørrer, glatter og krøller håret ofte eller bruger øvrige varme stylingredskaber.

TEGN PÅ AT DIT HÅR ER TØRT

Udover at håret føles tørt mellem fingrene, er der flere tegn på, at det har brug for mere fugt og plejende hårprodukter.

De mest almindelige tegn på tørt hår:

  • Håret ser mat ud.
  • Håret har tendens til at kruse.
  • Du har spaltede spidser.
  • Håret er svært at rede ud.
  • Dit hår knækker af i spidserne.

DERFOR SKAL DU FÅ BUGT MED TØRT HÅR

Det er ikke kun for glansens skyld, at det er godt at komme et tørt hår til livs. Når håret er tørt, er det nemlig et udtryk for, at det ikke får den pleje og fugt, som det har behov for.

Over tid kan det tørre hår blive skadet, der kan vise sig som spaltede spidser, og det vil få lettere ved at knække. Drømmer du om et langt eller glansfuldt hår, så er det nu, du skal hjælpe dit hår.

Det er en god ide at reagere, hvis du kan se, at dit hår ser lidt trist og kedeligt ud – med de rette hårplejeprodukter kan du både styrke, hydrere og give håret fornyet glans og forebygge et skadet og ødelagt hår.

REDKENS BEDSTE PRODUKTER MOD TØRT HÅR

Redken har skabt hårplejeserien All Soft , der består af fugtgivende produkter til tørt og skrøbeligt hår. Serien består af en shampoo, conditioner, hårmaske og hårolie, og alle produkterne er bl.a. beriget med arganolie. Det er et komplet hårsystem, der tager kampen op mod tørt, kedeligt og mat hår.

SHAMPOO MOD TØRT HÅR

All Soft Shampoo er beriget med arganolie, som fremmer blødhed i tørt og skrøbeligt hår, og efterlader håret blødt, smidigt og glansfuldt. Produktet indeholder RCT Protein Complex™, som plejer håret fra rod til spids.

Shampooen genopretter proteinniveauet i håret og giver fornyet styrke og intensiv blødhed.

BALSAM MOD TØRT HÅR

All Soft Conditioner indeholder også Redkens eksklusive RCT Protein Complex™, som behandler håret fra rod til spids, giver blødhed og pleje til tørt og skrøbeligt hår.

Tilføj pleje til håret og gør det let at rede ud med det komplette All Soft-hårplejesystem. Denne conditioner glatter håret ud og gør det jævnt at se på samtidig med at den tilfører næring og kontrollerer krus.

HUSK HÅRKUREN

En god fugtgivende hårkur er et must-have for tørt hår. All Soft Heavy Cream Super Treatment Mask er en fugtgivende hårmaske til tørt og skrøbeligt hår, der genopretter, styrker og blødgør håret.

Hårkuren giver intens fugt og hjælper med at holde styr på kruset hår. Den styrker og giver maksimal fugttilførsel og gør håret mere medgørligt, så det får mere bevægelse og glans.

Den skal påføres i håndklædetørt hår efter vask med All Soft Shampoo og All Soft Conditioner. Brug produktet mindst en gang om ugen for en intensiv kur.

LEAVE-IN TREATMENT OG VARMEBESKYTTELSE

Efter hårvask kan du hjælpe håret med at gendanne og bevare fugten med All Soft Moisture Restore. Produktet reducerer synligt spaltede spidser, tæmmer krus og gør håret nemmere at frisere.

Moisture Restore fungerer desuden som varmebeskyttelse ved op til 230 grader – det er det ideelle pre-styling produkt for dig, der ønsker skinnende og blødt hår.

Påfør produktet i håndklædetørt hår uden at skylle ud.

HÅROLIE

All Soft Argan-6 leave-in hårolie udglatter, plejer og tilfører blødhed til tørt hår. Denne hårolie kan bruges på flere måder: Som en primer inden hårvask eller føntørring, efter føntørring for at udglatte håret eller som intensiv hårbehandling om natten.

Hårolien er beriget med omega-6 for at give tørt hår en intensiv balsampleje, der giver vedvarende blødhed og næring til alle hårtyper.