Her er de bedste produkter til tørt hår

Har du tørt hår? At navigere sig rundt i junglen af hårplejeprodukter kan være både frustrerende og krævende. Hos Redken har vi derfor udvalgt 4 af de bedste fugtgivende hårplejeprodukter til tørt hår. Læs nærmere og se hvilke produkter du kan anvende fra Redken til at vinke farvel til tørt hår og hvordan du sikre dig sundt og glansfuldt hår igen. Med Redkens produkter har du den helt rette hårpleje til også at forebygge ydeligere skader.

Hvad slags shampoo og conditioner bør jeg bruge?

Har du tørt eller skadet hår bør du vælge vores All Soft-kollektion. All Soft Shampoo er beriget med arganolie, som fremmer blødhed i tørt og skrøbeligt hår, og efterlader håret blødt, smidigt og glansfuldt. Produktet indeholder RCT Protein Complex™ plejer håret fra rod til spids, og dækker alle de tre områder med den næring hvert område har brug for. Shampooen genopretter derfor proteinniveauet i håret og giver fornyet styrke og intensiv blødhed.

All Soft Conditioner indeholder også Redkens eksklusive RCT Protein Complex™, som behandler håret fra rod til spids. giver blødhed og pleje til tørt og skrøbeligt hår. Plejer tørt, skrøbeligt hår og gør det let at rede ud med det komplette All Soft-hårplejesystem. Den glatter håret jævnt ud, tilfører næring og kontrollerer krus. Conditioneren er, lige som shampooen, også beriget med arganolie.

Husk hårkuren

En god fugtgivende hårkur er nødvendig. All Soft Heavy Cream Treatment er en fugtgivende hårmaske til tørt og skrøbeligt hår, der genopretter styrke og blødhed, giver intens fugt og hjælper med at holde styr på frizz/kruset hår. Den styrker og giver maksimal fugttilførsel og gør håret mere medgørligt samt giver mere bevægelse og glans. Den skal påføres i håndklædetørt hår efter vask med All Soft Shampoo og All Soft Conditioner. Lad den virke i 5-10 minutter og skyl dernæst grundigt. Brug produktet mindst en gang om ugen for en intensiv kur.

Plej dit hår med One United

One United Multi-Benefit Hair Treatment Spray med 25 fordele, giver håret næring, beskyttelse og udjævner porøst hår. Den hjælper med at styrke håret ved varmebehandling og bevarer farven. Produktet kan bruges på et hav af forskellige måder i din daglige rutine:

- Tilfører håret glans og giver et silkeblødt finish
- Hjælper med at forhindre skade på håret fra varmeredskaber
- Reducerer hårtørhed, udfiltrer og hjælper med at styrke håret
- Hjælper med at forhindre spaltede spidser
- Beskytter håret mod ydre påvirkninger