Få silkeblødt hår » Målrettet pleje | Redken
>

SÅDAN FÅR DU SILKEBLØDT HÅR

how to get super soft silky hair

Uanset om dit hår pludseligt føles tørt og trist, eller om solens stråler har udtørret det, så har Redken en række tips og tricks, som kan give dit hår det fugtighedsboost, det trænger til.

Det er altid yderst tilfredsstillende at køre fingrene gennem silkeblødt hår, men der er mange elementer, som eksempelvis hårtype og miljømæssige faktorer som vind og vejr, der gør, at det ikke altid er lige så blødt, som vi drømmer om.

REDKENS BEDSTE TIPS TIL SILKEBLØDT HÅR

Vejen til blødt og skinnende hår starter allerede under bruseren, men den stopper ikke der. Vi har samlet de bedste hårpleje-tips til at pleje dit hår og beskytte det mod udefrakommende faktorer.

1. VÆLG PRODUKTER TIL TØRT OG BESKADIGET HÅR

De rette produkter gør hele forskellen. For at håndtere tørt, skrøbeligt hår og fremme velplejet hår har Redken skabt All Soft-serien. Denne hårplejeserie er lavet med kraftfulde, plejende ingredienser og rummer alt fra shampoo og balsam til genopbyggende masker, hårolier og leave-in behandlinger. I kombinationen vil All Soft-serien resultere i silkeblødt og skinnende hår fra hårrødderne til spidserne.

Denne hårplejeserie er, lige som resten af Redkens produktserie, baseret på videnskab. Produkterne er formuleret med flere målrettede og revitaliserende ingredienser, som eksempelvis blødgørende arganolie, hydrerende aloe vera og fugtighedsgivende hyaluronsyre.

2. VÆR OPMÆRKSOM PÅ INGREDIENSLISTEN

Hvis dit hår i forvejen er tørt, er det særligt vigtigt, at du undgår udtørrende ingredienser og i stedet prioriterer fugt, hvis du vil opnå et silkeblødt hår. Fælles for hele All Soft-serien fra Redken er, at produkterne er formuleret med fugtgivende ingredienser. Dog har hvert individuelt produkt forskellige fordele for dit hår.

Eksempelvis er den seneste tilføjelse til hårplejeserien, Moisture Restore Leave-In Treatment, formuleret med hyaluronsyre og dermed en af vores mest hydrerende formler til dato.

Men hvad gør hyaluronsyre egentligt for håret? Det har vi spurgt dermatolog Dr. Mian om:

 

Hyaluronsyre er en fugtighedsbevarer og en substans, der naturligt findes i vores krop. Når den påføres huden, virker den ved at holde på vandet og tiltrække fugt til hudens overflade.

Når den påføres håret, hjælper hyaluronsyre hårsækkene med at låse fugt inde og bevare det, hvilket revitaliserer tørt og beskadiget hår. Fugtighedsmolekylerne i formlen tiltrækker og binder ligeledes fugt til hovedbunden, hvilket forhindrer tør hovedbund og giver kollagen mulighed for at trives på huden”

Dr. Mian, dermatolog

Hyaluronsyre er dermed en ingrediens, som ikke kun hjælper hårsækkene med at bevare fugten, den hydrerer også hovedbunden. Det forhindrer skæl og fremmer et sundt miljø for hårvækst.

Denne ingrediens gør All Soft Moisture Restore til en af de mest revitaliserende behandlinger til tørt og skrøbeligt hår. I kombination med arganolie indkapsler denne formel fugtmolekylerne og forsegler hårstråene, hvilket afbalancerer dit hårs pH-værdi. Ved at forsegle hårstråene forhindrer denne behandling ligeledes overskydende fugt i at forårsage uønsket krus eller hårtab.

3. UNDGÅ AT VASKE HÅR HVER DAG

Når vi vasker håret for hyppigt, kan vi risikere at fjerne de naturlige olier fra hovedbunden. Lad derfor dit hår fortælle dig, hvornår det trænger til at blive vasket. Hårets naturlige olier fedter nemlig hårets rødder, hvilket indikerer, at håret bør vaskes.

Anvend All Soft Shampoo for en ren og hydreret hovedbund. Denne shampoo blødgør og fugter håret fra hårrødder til spidserne og efterlader håret med forbedret medgørlighed, smidighed og glans.

4. BRUG BALSAM

Efter hårvask er det altid en god idé at anvende en blødgørende balsam. Prøv eksempelvis All Soft Conditioner fra Redken. Ved at introducere en fugtighedsgivende balsam kan du opnå glat og velplejet hår.

Anvend balsam under bruseren og fordel produktet jævnt i hårets længder. Undgå hårrødderne, hvor håret er nyest. Lad produktet sidde i et par minutter før du skyller håret grundigt.

Håret efterlades silkeblødt, mere håndterbart og nemmere at rede ud.

5. EKSTRA PLEJE EFTER BEHOV

For ekstra blødhed og glansfuldt hår kan hårkurer, masker, cremer eller olier supplere din hverdagsrutine. Ved at tilføje et ekstra plejende hårprodukt efter behov kan du hjælpe med at indkapsle fugten i hårstråene og bevare den, hvilket forbedrer hårets generelle tilstand.

Udover Moisture Restore Leave-in Treatment finder du også Heavy Cream Mask i vores All Soft sortiment. Denne hårmaske tilbyder en dybdegående pleje til tørt hår, samtidig med at den kontrollerer krus.

Hvis du har krøllet hår, anbefaler vi, at du anvender All Soft Mega Curls Hydramelt. Denne behandling er en let leave-in lotion, der hydrerer tørt, krøllet hår, forbedrer håndterbarheden og efterlader det glansfuldt.

PRO TIP: Hvis dit hår føles tørt efter vinterens hårde vejr og har brug for et ekstra fugtboost, kan du med fordel gnide en lille smule Hydramelt mellem dine håndflader og køre det gennem spidserne efter du har stylet dit hår. Det hjælper dit hår med at forblive hydreret mellem hårvaskene.

Et andet tip er at anvende produkter, der er udviklet til din hårtype. All Soft Mega Curls-serien er en udvidelse af All Soft-linjen og ideel for dig med groft, tørt og/eller krøllet hår. Vi har udviklet denne serie for at imødekomme behovene hos alle hårtyper. Mega Curls giver mere intens næring, fremmer hårets vækst og fugtighed. Den kraftfulde formel er velegnet til dem, som ønsker at holde deres krøller hydreret og veldefineret. 

6. HOLD EN PAUSE FRA DINE VARME STYLINGSREDSKABER

Noget af det som kan afholde dig fra at opnå dine drømme om et silkeblødt hår er varme stylingsredskaber. Føntørrer, glattejern og krøllejern kan skade dit hår og resultere i mat, tørt og skrøbeligt hår. Derfor anbefales det, at du lader dit hår lufttørre så meget som muligt.

Der kan være mange årsager til at anvende et varmestylingsredskab, og hvis dit hår kræver det, er det blot vigtigt, at du bruger en varmebeskyttende spray. Det forhindrer nemlig yderligere skader på håret og tilfører glans.

All Soft Moisture Restore Leave-in er ikke kun en plejende behandling, den tilbyder også varmebeskyttelse af håret fra stylingværktøjer op til 230°C.

FIND DEN RETTE HÅRPLEJERUTINE

Som du kan fornemme, er der flere ting, du kan gøre og implementere i din hårplejerutine, hvis du vil opnå et silkeblødt hår. Det hele handler om at vælge de korrekte produkter og plejerutine til dit hår.