Redken | Den ultimative spa-dag derhjemme samt guide til egenomsorg
>

Den ultimative spa-dag derhjemme samt guide til egenomsorg

I dag føles en tur til spa-salonen som dejlige, men fjerne minder. Men bare fordi vi måske ikke kan forkæle os selv på samme måde, som vi gjorde før karantænen, betyder det ikke, at dit hår skal lide under det.

I dag føles en tur til spa-salonen som dejlige, men fjerne minder. Men bare fordi vi måske ikke kan forkæle os selv på samme måde, som vi gjorde før karantænen, betyder det ikke, at dit hår skal lide under det. Der er faktisk masser af måder, du kan give dit hår en velfortjent dosis kærlig omsorg på egen hånd derhjemme.

Tag en eftermiddag fri, og forkæl dig selv (og dine lokker) uden at forlade badeværelset. Her er fem måder, du kan forkæle dig selv derhjemme – og give dit hår det boost af pleje og næring, det fortjener.

Sæt din yndlingsplayliste på

Det er bevist, at musik i langsomt tempo hjælper dig med at slappe af, og så er det et af de billigste værktøjer på markedet. Tag dig selv på en mental rejse med klassisk musik eller den akustiske version af dine yndlingssange, eller tryk "afspil" på en af Spotifys mange "Spa"-playlister.

Tag en badekåbe på, og hop i et karbad

redken all soft mega curls

Intet får spændinger til at forsvinde som et varmt karbad – i det øjeblik, du sænker dig ned i vandet, oplever din hjerne og dine muskler lindring. Fyld badet med epsom-salt, duftende olier og måske endda nogle bobler, tag derefter en god bog (og, ok, et glas vin), og bare nyd det.

Prøv en hårmaske

redken extreme mask

Når du mest opholder dig derhjemme, har du den perfekte mulighed for at forkæle dine lokker med en maske, der ikke skal skylles ud. Redken har et helt arsenal af produkter, der kan hjælpe med at give selv det kedeligste og tørreste hår nyt liv. Vi har fire forskellige produkter i vores sortiment, som hver især er beregnet til at virke målrettet på forskellige problemstillinger. De er alle fremstillet med et proteinkompleks, der nærer håret ved roden, kernen og spidsen og gør det sundere fra rod til spids. Og det bedste? Takket være den dobbelte teknologi, de er fremstillet med, kan du opnå deres dybdeplejende effekt i op til tre hårvaske. For at opnå optimale resultater anbefaler de professionelle, at du bruger hårmasken i håndklædetørret hår ved hver tredje hårvask, lader den sidde i 3-5 minutter og derefter skyller grundigt ud.

Hvordan vælger man så den rigtige? Hvis du har farvebehandlet hår, skal du vælge Color Extend Magnetics Mega Mask. Hvis du har beskadiget hår, så gå efter Extreme Mega Mask til skadet hår. Hvis dine hårstrå føles tørre og skøre, kan du påføre All Soft Deep Conditioning Mega Mask, og til meget tørt og groft hår bør du vælge All Soft Mega Mega Mask.

Afslut dagen med en luksuriøs hårolie

Når du har næret dit hår med en hårmaske, kan du bruge Redkens Oil for All til virkelig at holde på fugten og næringsstofferne. Den virker på alle hårtyper og gør håret glat, glansfuldt og aldrig fedtet takket være den lette konsistens. Og så har olien den perfekte duft til at hjælpe dig med at bevare den spa-agtige afslapningsfølelse derhjemme resten af dagen.