Sammen Om At Skabe Et Sikkert Rum | Redken
>
Redken 2023 It Gets Better Global Website Landing

SAMMEN OM AT SKABE ET SIKKERT RUM

BRAND-SAG

Vi fortsætter med at udvikle vores Hairdressers United-initiativ, og vi er glade for at kunne dele nogle nyheder! I år er vi gået sammen med  It Gets Better Project, Redken-artister og eksperter inden for faget om at udvikle en uddannelse specifikt til industrien med målet om at gøre hårsaloner til et sikkert rum for LGBT+-kunder. REDKENS VIRTUELLE KURSUS OM SIKRE RUM ER TILGÆNGELIGT GRATIS VIA  L’OREAL ACCESS.

Frisører har magten til ikke kun at transformere hår, men også til at ændre, hvordan folk har det med sig selv på deres rejse mod selvudfoldelse. Hos Redken mener vi, at alle skal kunne føle sig sikker i en frisørstol som sig selv, fri til at komme som de er, udtrykke sig frit og vise deres unikhed gennem deres egen fortolkning af skønhed.

En undersøgelse fra  2021 fra The Trevor Project afslørede, at det at have mindst en accepterende voksen kan reducere risikoen for selvmordsforsøg blandt unge LGBT+-personer med 40 %. Den ene accepterende voksne i ens liv kunne være en Safe Space-uddannet frisør.