Hvordan styrker og beskytter du skadet hår?| Redken
>

HVORDAN STYRKER OG BESKYTTER DU SKADET HÅR?

Hvad kan du gøre ved tørt og skadet hår? Kan du redde hår, der er blevet skadet af farve og blegning, eller er du nødt til at klippe dit hår for at give det nyt liv? Bare rolig. Redken Acidic Bonding Concentrate er en professionel hårplejeserie, der reparerer alle typer af skadet hår og får dit hår til at se sundt ud. Vi viser dig, hvordan du styrker og beskytter dit smukke hår.

HVORFOR OPLEVER DU TØRT OG KRUSET HÅR?

Mange of os i Norden oplever fint, kruset og tørt hår. Ydre faktorer som barsk klima, sol, vind og vand kan skade håret. Hårpleje og varmebehandling kan også føre til knækkede hår eller spaltede spidser. Men med den rigtige pleje kan du beskytte dit hår mod hverdagens slitage.

KRAFTFULD HÅRPLEJE UDVIKLET AF PROFESSIONELLE

how to strengthen and protect damaged hair blog

Skadet hår har behov for hydrering og intens næring. Acidic Bonding Concentrate er en pH-balancerende serie udviklet i samarbejde med specialister og skabt til dig, der har behandlet hår, der har brug for reparation. Redken var de første til at tage en videnskabelig tilgang til hårpleje. Vi opdagede, at den rette balance af protein, fugtighed og pH er vigtig, og at en pH-værdi på 4,5-5,5 komplimenterer hårets og hudens naturlige pH-værdi.

Alle produkter i serien har en koncentreret alt-i-en-formel med kraftfulde ingredienser. Redkens Bonding Care Complex styrker svage bindinger og forbedrer hårets modstandsstyrke. Formlen med lav pH-værdi hjælper med at bekæmpe de negative påvirkninger fra hårfarvning og varmestyling. Perfekt til dig, der har farvet hår eller ofte glatter, krøller eller føntørrer dit hår.

BEKÆMP ÉT ÅRS SYNLIG SKADE I ÉN BRUG

Acidic Bonding Concentrate transformerer alle hårtyper og teksturer, selv hvis du har udsat dit hår for krævende behandlinger. Oplev følelsen af stærkere og blødere hår øjeblikkeligt. Bekæmp ét års synlig skade i én brug* med din ABC-rutine.

*System med Acidic Bonding Concentrate Intensive Treatment, shampoo, balsam og leave-in vs. uskadet hår.


GLEM IKKE LEAVE-IN TREATMENT!

At sørge for at dit skadede hår får den pleje, det fortjener, er vigtigt, og et trin, som du absolut ikke bør overse, er vores kraftfulde Leave-in Treatment. Denne professionelle formel kræver ikke skylning, hvilket gør den til en ubesværlig tilføjelse til din hårplejerutine. Efter vask, påfør denne koncentrerede alt-i-en-behandling i rent, fugtigt, håndklædetørt hår. Den er fuld af et kraftfuldt 5 % Conditioning Care Complex og forstærket med citronsyre, og arbejder omhyggeligt med at reparere dit hår fra skællag til barken og giver styrke, reparation, intens pleje og beskyttelse mod falmet farve. De pH-balancerede egenskaber hjælper med at bekæmpe effekterne af hårfarve, varmestylingapparater og miljøfaktorer. Denne leave-in er dit hårs ultimative allierede med ed fordele som varmebeskyttelse op til 230°C** til tæmning af krus og reduktion af knækkede hår med 2 gange***. Det er tid til at gøre det til en integreret del af din hårrutine!

**Ved brug som et system med  Acidic Bonding Concentrate Shampoo, Conditioner vs. ikke-plejende shampoo

***Ved brug som et system med  Acidic Bonding Concentrate Shampoo, Conditioner og Leave-In Treatment vs. ikke-plejende shampoo

BEGYND DIN STYRKENDE HÅRRUTINE

Vi viser dig den rutine, der passer til din hårtype. Brug produkterne i Acidic Bonding Concentrate-serien som et komplet system for optimale resultater.

HAR DU FINT, SKADET HÅR?

how to strengthen and protect damaged hair blog

Begynd med seriens styrkende shampoo. Acidic Bonding Concentrate Shampoo styrker svage bindinger, forbedrer hårets modstandsstyrke og beskytter din hårfarve fra at falme.

Følg efter med seriens spraybalsam. Acidic Bonding Concentrate Lightweight Conditioner gør håret blødt og nemmere at rede ud uden at tilføje vægt. Påfør, skyl og oplev mindre krus og mere volumen.

Du kan også bruge seriens dybt plejende hårmaske. Acidic Bonding Concentrate 5-Min Mask reparerer håret og tilfører fugtighed. Påfør i vådt hår fra mellemlængderne, og lad sidde i 5 minutter, for den skylles ud.

Ekspertråd! Afslut din rutine med Acidic Bonding Concentrate Leave-in Treatment for ekstra varmebeskyttelse, glans og frizz-kontrol. Påfør i rent, håndklædetørt hår, og style som ønsket.

HAR DU MEDIUM TIL TYKT HÅR?

how to strengthen and protect damaged hair blog

Begynd din rutine med seriens eksklusive pre-treatment for blødere og sundere udseende hår. Brug Acidic Bonding Concentrate Intensive Treatment før seriens shampoo. Påfør og lad sidde i 5-10 minutter for den skylles ud.

Rengør dit hår med seriens styrkende shampoo. Acidic Bonding Concentrate Shampoo reparerer dit hår og beskytter din hårfarve mod falmen.

Følg efter med en fyldig og nærende balsam. Acidic Bonding Concentrate Conditioner giver intens pleje og hjælper med at modvirke de negative effekter af hårfarvning, varmestyling og vand.

Et alternativ til balsam er seriens reparerende hårmaske. Acidic Bonding Concentrate 5-Min Mask er dybt plejende hårmaske, der styrker dit hår og giver let udredning på bare 5 minutter.

Ekspertråd! Vil du give dit hår ekstra beskyttelse og glans? Afslut din rutine med Acidic Bonding Concentrate Leave-in Treatment. Påfør i rent, håndklædetørt hår, og style derefter, som du ønsker.

FIND DIN NÆRMESTE SALON

Er du usikker på din hårtype og hvilke ABC-produkter, der passer dig? Spørg om Redken i din salon, og få hjælp med at finde din rutine.