Skadet hår » Målrettet pleje til skadet hår | Redken
>

Redkens guide til skadet hår

Skadet hår er en af de mest almindelige hårproblemer, som kan vise sig i alt fra knækkede hårstrå til tørt hår og spaltede spidser. Uanset hvad årsagen er, til at du har skadet hår, så har Redken produkter, der kan hjælpe med at genopbygge og styrke håret. 

Læs mere herunder, og find den hårplejerutine som passer til dit hårs behov.

Hvad forårsager skadet hår?

Ifølge vores Redken-specialist, Carl Bjernliden, der har et indgående kendskab til skandinavisk hår, kan skadet hår opstå af flere forskellige årsager. 

Alle kemiske behandlinger som hårfarve, blegning (inklusiv striber, highlights, balayage) og permanet kan svække håret og efterlade det tørt med spaltede spidser. 

Hver dag udsættes vores hår også for vind og vejr. Og særligt soleksponering og forurening kan påvirke vores hår og resultere i skadet hår, hvis det ikke får den rette behandling. Også mekaniske behandlinger såsom varmestyling og hårbørstning slider på dit hår og kan efterlade det tørt og trist. 

Hvordan ved jeg om jeg har skadet hår? 

Carl forklarer, at du ofte kan se på håret, at det ser mat og kedeligt ud. Hårstråene kan se ujævne og porøse ud, men mest af alt føles det svagt og tørt og har svært ved at vokse sig langt, før det knækker af. 

Mange oplever også, at håret bliver svært at rede ud, og at håret let knækker, når du reder eller styler det. 

Undgå skadet hår med hårplejeserien Extreme 

Redken har skabt hårplejeserien Extreme, der er særligt udviklet til skadet hår. Den styrkende og reparerende hårplejeserie består af en række produkter, der er målrettet forskellige typer af skadet hår, så du kan give dit hår den helt rette pleje.  

 

Redken Extreme Length – til langt, slidt og skadet hår

Hvis du oplever, at du ikke opnår din ønskede hårlængde, kan det skyldes, at der er skader på dit hår som knækkede hårstrå eller spaltede spidser. For at give dit hår de bedste forudsætninger for at vokse sig langt, har vi udviklet hårplejeprodukterne Extreme Length

Produkterne indeholder en kraftfuld ingredienskombination af biotin, sojaprotein og castorolie, som hjælper håret med at vokse sig langt og stærkt, selv når det bliver farvet eller bleget. 
Extreme Length-serien hjælper med at styrke håret, så du får 81% færre knækkede hårstrå*. 

*instrumental test efter påføring af systemet shampoo, conditioner og leave-in produkt 

Hårplejerutine for dig med langt, slidt og skadet hår

  1. Start rutinen med at påføre Redken Extreme Length Shampoo i vådt hår. Massér shampooen ind i håret indtil det skummer, og skyl ud.
  2. Fortsæt med Extreme Length Triple Action Treatment, der gør dit hår blødere, nærer hovedbunden, styrker længderne og reducerer knækkede hår. Formlen er beriget med niacinamid, biotin og ricinusolie for at hjælpe med at styrke håret. Denne maske er en must-have til fint eller normalt hår ifølge vores Nordiske Redken-eskpert, Carl Bjernliden.
  3. Herefter påfører du Extreme Length Leave-In Treatment, en behandling, som forsegler og styrker håret for at reducere synligt spaltede spidser. Behandlingen skal ikke skylles ud.
  4. Husk varmebeskyttelse, inden du styler dit hår.

*instrumental test efter påføring af systemet shampoo, conditioner og leave-in produkt 

"Jeg elsker følelsen af, hvordan mit hår ikke bare er rent efter vask, men det nærmest er som om, jeg kan mærke, det er styrket, og at det virker mere elastisk, så det ikke knækker ligeså nemt.  
Og så bliver mit hår i øvrigt helt VILDT glansfuldt med Extreme, særligt masken gør underværker!"

Sine Ginsborg, førende hårstylist

Redken Extreme – til skadet hår som følge af varmestyling

En af de mest almindelige årsager til skadet hår er varmestyling. Hvis du ofte glatter, krøller eller føntørrer dit hår, kan det resultere i svækket og skadet hår. 

Redken Extreme hårplejeserien indeholder arganin, som hjælper med at genoprette, styrke og revitalisere skadet hår og forstærke svækkede områder. 

Denne hårplejeserie indeholder sepicap (en næringsrig ingrediens for hår og hovedbund) og RCT Protein Complex, som hjælper med at genoprette hårets slidte spidser. 

Her er vores anbefalede hårplejerutine til dig, som ofte varmestyler dit hår. 

Hårplejerutine for skadet hår som følge af varmestyling

  1. Start med at påføre Redkens Extreme Shampoo i vådt hår. Massér shampooen let ind i hovedbunden og ud i spidserne til det skummer. Skyl ud.
  2. Fortsæt med Redkens Extreme Conditioner for at få glansen tilbage i håret. Denne balsam plejer skadet hår fra rod til spids. Påfør og fordel i hele håret og skyl herefter ud.
  3. Herefter påføres Redken Extreme Anti-Snap, en leave-in behandling, i håndklædetørt hår. Extreme Anti-Snap genopbygger styrken i skadet hår og udjævner hårfibre. Et ægte hårpleje-must have ifølge Redken-specialist Carl Bjernliden.
  4. Når du skal varmestyle dit hår, som du plejer, er det vigtigt at bruge et varmebeskyttende produkt, som Redkens Extreme Play Safe 230°. SPRAYEN beskytter håret, mens du glatter, krøller eller føntørrer håret, samtidig med den plejer spaltede spidser.