Redkens guide til skadet hår | Redken
>

Redkens guide til skadet hår

Skadet hår er et af de mest almindelige hårproblemer, der skal håndteres. Lige fra knækkede hår til tørhed og spaltede spidser – dit hår kan vise tegn på skade på mange måder.

Heldigvis kan du ved at vælge en stærk hårplejerutine, der behandler og genopretter proteinet i dit hår, styrke dine hårstrå.

Redkens Extreme-kollektion tilbyder tre genopbyggende hårplejesystemer, der tackler forskellige typer skader på håret samt giver fugt og plejende fordele, samtidig med at håret styrkes. Uanset hvilken type skade på håret du har, findes der en Extreme-hårplejekollektion, der kan give dit hår nyt liv og reparere skaden på håret.

Hvad forårsager skadet hår?

Ifølge Redken Artist Adina Doss opstår der skader på håret, når det er blevet kompromitteret, og dets proteiner er svækkede. Det kan skyldes kemiske behandlinger som hårfarvning eller lysningsprocesser og mekaniske behandlinger som varmestyling eller føntørring.

“Skadet hår kan se slidt ud og ligne flyvsk hår," siger Redken Artist Adina Doss. "Nogle gange lægger du mærke til det skadede hår, når der begynder at dukke spaltede spidser op.”

Redken Extreme Length

Hvis du oplever skader på håret og knækkede hår og kæmper for at få den ideelle længde på dit hår, er Redkens Extreme Length-hårplejekollektion den bedste kur til dit skadede hår. Redken Extreme Length indeholder en kraftfuld kombination af ingredienser som biotin, sojaprotein og castorolie og hjælper med, at håret kan vokse sig længere og stærkere, selv når det bliver farvet eller lysnet!

Extreme Length-kollektionen hjælper med at styrke håret, så du får 81% færre knækkede hår*. I Redken Extreme Length er biotin en nøgleingrediens, så dit hår styrkes fra rod til spids, og så formlen kan hjælpe dig med at få længere og stærkere hår.

*instrumental test efter påføring af systemet shampoo, conditioner og leave-in produkt

Redken Extreme Bleach Recovery

Hvis du regelmæssigt får lyse striber eller lysnet hele håret, kan håret blive skrøbeligt og have tendens til at knække. Derfor kræver afbleget hår særlig pleje, så det kan forblive stærkt og sundt.

Redkens Extreme Bleach Recovery-kollektion plejer afbleget, skadet hår ved at genoprette fugtniveauet og tilføre glans og blødhed til tørt, skørt hår efter blot én brug. Redkens Extreme Bleach Recovery Lamellar Water-hårkur er en innovativ hårkur, der skal skylles ud og virker som et flydende "plaster" på håret, hvor den øjeblikkeligt udfylder porøsiteten og styrker hårets skadede områder.

Redken Extreme

En af de mest almindelige årsager til skadet hår er varmestyling. Hvis du ofte glatter, krøller eller føntørrer håret, kan håret blive svækket og skadet. Redkens Extreme-serie indeholder arginin og styrker og bevarer hårets sundhed helt inde i kernen. Denne hårplejekollektion indeholder også sepicap, der genopretter hårets slidte spidser.

Tip: Ud over regelmæssig brug af en stærk hårplejerutine som Extreme, skal du huske at bruge en varmebeskyttende spray som Redken Iron Shape 11, når du styler håret, så det beskyttes mod varme.