Den ultimative glans til håret » Acidic Color Gloss | Redken
>

SÅDAN FÅR DU SKINNENDE OG GLANSFULDT HÅR

Redken 2023 EU Acidic Color Gloss Social 2000x2000

Drømmer du om skinnende og glansfuldt hår? Med Redken Acidic Color Gloss hårplejeserie kan du opnå en glaslignende glans i håret, der minder om den, du får hos frisøren. Giv dit hår et sundt og velplejet udseende, der stråler.

HÅRPLEJE DER GIVER ULTIMATIV GLANS

Redken2023EUAcidicColorGlossEcomATFPatentPendingTechnologyGlossTreatment2000x2000resized
Hos Redken har vi udviklet en hårplejeserie, der beriger håret med den ultimative glans. Acidic Color Gloss er vores første salon-inspirerede serie, som synligt transformerer alle hårtyper og -teksturer. Selv det mest krævende og behandlede hår vil kunne opnå en kraftigere glans, blødhed og smidighed. 

Takket være den unikke formel, der blandt andet indeholder citronsyre, hyderogenperoxid og abrikosolie, fastlåses glansen i håret. Udover at gøre håret utroligt glansfuldt, er denne hårplejeserie også med til at holde farven i farvet hår mere livlig. 

Acidic Color Gloss-serien gør det nemt at opnå salonoplevelsen hjemmefra. Forkæl dig selv og dit hår med hårpleje, der får håret til at se sundere og mere velplejet ud

FÅ SKINNENDE HÅR MED ACIDIC COLOR GLOSS

Redken 2023 EU Acidic Color Gloss Ecom ATF
Acidic Color Gloss er en hårplejeserie bestående af 4 produkter: Shampoo, balsam, leave-in og en gloss-behandling. Vejen til glansfuldt hår starter derfor allerede under bruseren. Opdag den fulde rutine, der får dit hår til at skinne.

1. SHAMPOO

Redken 2023 EU Acidic Color Gloss Ecom ATF
Første trin i denne hårplejerutine er at rense og vaske dit hår og hovedbund med Redken Acidic Color Gloss Shampoo.

Denne effektive shampoo har en koncentreret alt-i-en formel, der både tilfører håret glans, glathed og farvebeskyttelse. Den syreholdige pH-formel forsegler hårskællene og efterlader håret skinnende. 

Brug som et komplet system med Acidic Color Gloss Conditioner. Produktet påføres i vådt hår, skummes op og skylles efterfølgende ud med vand. 

Resultatet er et hår, der både føles og synes revitaliseret. Opdag salonkvaliteten af glans og glathed hjemme.

2. EKSTRA PLEJE EN GANG OM UGEN

Redken 2023 EU Acidic Color Gloss Ecom ATF

For ekstra pleje til dit hår, kan du med fordel anvende Redken Acidic Color Gloss Glass Gloss Treatment en gang om ugen, mindst en uge efter, at du har farvet dit hår. Denne imponerende behandling gør det muligt at opnå glansbehandling af salonkvalitet derhjemme.

Dette produkt er hverken en hårmaske eller balsam, men en glossing-behandling, der giver intens glans på molekylært niveau og forsegler skællaget for at fastholde langvarig glans i op til 3 dage*. Resultatet er et hår, der føles og ser levende, glansfuldt og sundt ud!  

Anvend behandlingen ugentligt efter brug af Acidic Color Gloss Shampoo. Brug passende engangshandsker, når du påfører produktet i håndklæde-tørt hår. Lad det trække i 5-10 minutter og påfør herefter vores Acidic Color Gloss Conditioner ovenpå behandlingen. Lad produkterne virke sammen inden, du skyller grundigt ud. Undgå kontakt med øjne og hud. 

Brug Acidic Color Gloss-serien som et komplet system for de bedste resultater. 

*Baseret på forbrugertest af Acidic Color Gloss Glass Gloss Treatment

 

Redken 2023 Acidic Color Gloss DDX Launch Before

 

3. BALSAM

Redken 2023 EU Acidic Color Gloss Ecom ATF
Når dit hår er vasket og rent, påføres Redken Acidic Color Gloss Conditioner i vådt hår. Denne balsam tilfører intens fugt til håret og den syreholdige pH-formel forsegler hårskællene og låser glansen. 

Den fugtgivende og blødgørende formel gør det muligt at opnå glansfuldt hår, der er mere håndterbart.

Anvend balsam under bruseren og fordel produktet jævnt i hårets længder. Undgå hovedbunden og hårrødderne, hvor håret er nyest. Lad produktet virke i et par minutter, inden du skyller håret grundigt.

  Håret efterlades glat, blankt og silkeblødt.

4. LEAVE-IN 

Redken 2023 EU Acidic Color Gloss Ecom ATF

Efter badet anbefales det, at du anvender Redken Acidic Color Gloss Leave-In Treatment. Denne varmebeskyttende og fugtgivende spray er formuleret med Invisible Shield Technology, der beskytter håret mod skader fra varme, forurening og mineraler fra vand. Det gør, at dit hår forbliver skinnende og op til 13 x glattere*. 

Påfør i rent, fugtigt hår inden du styler dit hår med varmeredskaber som føntørrer eller glattejern. Denne spray er varmebeskyttende op til 230°C. Produktet skal ikke skylles ud. 

*Acidic Color Gloss Leave-in Treatment vs ikke-plejende shampoo

Redken 2023 EU Acidic Color Gloss Ecom ATF

Redken 2023 EU Acidic Color Gloss Ecom ATF

FIND EN SALON I NÆRHEDEN AF DIG

Hvis du har behov for vejledning, er du altid velkommen til at besøge en af vores saloner. Vores dygtige frisører står klar til at hjælpe dig med at opnå dine hår-drømme.  Oplev det bedste inden for hårpleje, styling og hårfarve hos Redken-salonerne.