Sådan giver du dit hår fylde | Redken
>

SÅDAN GIVER DU DIT HÅR FYLDE

Drømmer du om stort, tykt hår? Det kan virke umuligt at opnå et look med fuld finish og masser af fylde. Især hvis du har fint hår, der føles fladt og tyndt. Men med de rigtige produkter kan du opnå dine fyldemål uden at skulle bruge komplicerede stylingværktøjer eller overveje hår-extensions.

Redken Volumen Injection er en serie, der giver fylde til håret. Vi giver dig råd til, hvordan du øger fylde og får dit hår til at se tykkere ud.


LØSNINGEN TIL FINT OG FLADT HÅR

Du er langt fra den eneste, der har fint, tyndt og fladt hår. I Norden er håret en vigtig del af vores look og identitet. Selvfølgelig vil vi fremhæve det med ekstra fylde og kraft. Men det er en stor udfordring at vedligeholde hårets fylde i vores skandinaviske klima. Så snart vi går hjemmefra, så kan regn, sne og vind hurtigt ødelægge frisuren. Hvis du tager en hat på for at beskytte dit hår, så bliver det bare fladt eller statisk. Er du også træt af hår uden fylde? Vi har en løsning.


MERE VOLUMEN HER OG NU

Det skal være nemt at skabe et fyldigt look. Kun få af os har tid til at style vores hår i timevis. Vi har brug for gode resultater på kort tid og tricks, som vi kan bruge i vores daglige rutine.


Redken Volume Injection indeholder Bodifying Complex med Filloxane, der hjælper med at løfte rødderne øjeblikkeligt og giver fylde til fint, fladt eller behandlet hår. Seriens shampoo og balsam er en kraftfuld duo, der giver mere fylde her og nu. Oplev forskellen efter bare én brug!

OPDAG DIN FYLDEGIVENDE RUTINE

Begynd din nye fyldegivende vane ved at erstatte din normale shampoo og balsam med en professionel hårplejeserie, der passer til dine ønsker og behov. Hvis du vil maksimere dit look med endnu mere fylde, så anbefaler vi komplimenterende stylingprodukter, der fuldender effekten.
MERE FYLDE I TO TRIN

Trin 1: Vask dit hår og din hovedbund med Redken Volume Injection Shampoo, en fyldegivende shampoo, der giver mere fylde til dit hår ved at løfte rødderne. Påfør i vådt hår, skum op, og skyl grundigt.


Trin 2: Følg efter med Redken Volumen Injection Conditioner, en letvægtsbalsam, der giver øjeblikkelig fylde, skaber luftighed og fylde ved hårrødderne, mens den tilfører glans og blødhed. Skyl grundigt, og du er klar til at style!


EKSPERTRÅD: STYLINGPRODUKTER TIL ØGET FYLDE

Vil du have meget fylde med en glansfuld finish? Brug Redken Big Blowout Jelly, en føntørringsgelé, der giver glans, kontrollerer frizz og giver fylde. Påfør i fugtigt hår ved hjælpe af fingerspidserne. Føntør dit hår og opnå effekten af naturligt, livligt hår med glød.


Vil du sikre dit fyldige look? Brug Redken Volume Boost, en spray, der giver langvarig fylde og får håret til at føles fyldigere, uden at det føles stift. Den retningsbestemte dyse gør det muligt at spraye med præcision ved hårrødderne uden at tynge håret ned. Påfør i håndklædetørt hår ved hårrødderne og føntør for at give fylde.

FIND DIN NÆRMESTE SALON

Er du usikker på, hvilke produkter, du skal bruge for at booste dit hårs fylde? Spørg om Redken i din salon, og få hjælp med at finde din fyldegivende rutine.