Sådan giver du dit hår volumen | Redken
>

SÅDAN GIVER DU DIT HÅR VOLUMEN

Hvordan får du et look med mere volumen? Er det muligt at få et stort, fyldigt hår, selvom du har fint skandinavisk hår, og hvordan holder du resultatet hele dagen? Svaret på det store volumen-mysterium er kombinationen af hårpleje og styling.

Vores eksperter deler deres råd om produkter, der vil hjælpe dig med at opbygge og vedligeholde dit hårs volumen, uanset om det er tyndt og fladt eller uregerligt og krøllet. Læs vores guide, og lær hvordan du booster dit hår for at få den effekt, du længes efter!


FULD FOKUS PÅ VOLUMEN GENNEM DIN RUTINE

Volumengivende stylingprodukter er vigtige, når det kommer til fulde, langvarige resultater. Vi anbefaler, at du tænker volumen, volumen, volumen, hvis du vil opnå dine mål.

Fra første til sidste trin i din rutine - vask, styling og de sidste detaljer. Start med en volumengivende hårplejeserie, der nærer og løfter dit hår, indefra og ud. Så kan du bruge de stylingprodukter, du har brug for til at få den finish, du ønsker.

VOLUMENGIVENDE HÅRPLEJESERIE

Volume Injection er en professionel hårplejeserie, der giver dig præcis det, det den hedder, en indsprøjtning af volumen til dit hår! Volume Injection Shampoo giver håret mere fylde og volumen ved at løfte hårrødderne.

Følg efter med Volume Injection Conditioner, en let balsam, der skaber luft og fylde ved hårrødderne, mens den tilfører glans og blødhed. Og så er det tid til at style!

STYLINGPRODUKTER DER LØFTER DIT LOOK

Nogen dage vil du style dit hår i flere trin for at få den perfekte volumen. Andre dage har du brug for en hurtig løsning, der holder håret på plads hele dagen. Find de produkter, der passer til din rutine.

VARMEBESKYTTENDE VOLUMENMOUSSE! Touchable Texture er en varmebeskyttende mousse, der giver håret langvarig volumen, glans og tekstur.

SPRAY FOAM TIL FLEKSIBEL VOLUMEN! Root Lifter er en sprayskum, der kan påføres direkte ved hårrødderne for øget, fleksibel volumen.

VARMEBESKYTTENDE HÅRSPRAY! Quick Blowout er en varmebeskyttende hårspray, der tørrer hurtigere, giver næring og glatter håret.

HÅRTØRRINGSGELÉ FOR ØJEBLIKKELIG VOLUMEN! Big Blowout er en unik hårtørringsgelé, der giver øjeblikkelig volumen og en silkeblød finish. Håret føles øjeblikkeligt livligt uden at føles stift. Egnet til alle hårtyper.

SPRAY FOR LANGVARIG VOLUMEN! Volume Boost er en spray, der giver langvarig volumen og får håret til at se fyldigere ud uden at tynge det ned.


FIND DIN NÆRMESTE SALON

Er du usikker på, hvilke produkter, du skal bruge for at booste dit hårs fylde? Spørg om Redken i din salon, og få hjælp med at finde din volumengivende rutine.