Sådan passer du på dit krøllede hår | Redken
>

SÅDAN PASSER DU PÅ DIT KRØLLEDE HÅR

Redken-2022-All-Soft-Mega-Curls-Family-2-EU-resized

Er du vant til spaltede spidser, skrøbelige hårstrå og filtret hår? Krøllet hår bliver nemt tørt og kruset. Der er ikke noget at sige til, at det skriger efter hydrering. Dine krøller tager sig bedst ud, når de har fået fugtighed og næring. Redkens eksperter præsenterer en løsning, der bevarer dit hårs smukke, bølgede form.

All Soft Mega Curls-serien giver mere definition, blødhed og glans til dig med tørt og krøllet hår.


NÆRENDE TRIO TIL ALLE KRØLLER

Redken-2022-All-Soft-Mega-Curls-Retail-Routine-2000x2000-resized

Krøllet hår er smukt, men kræver sin egen form for pleje. Derfor har Redken udviklet All Soft Mega Curls, en nærende trio med en optimeret formel designet til alle os med krøller. Uanset om de er store eller små, skrøbelige eller meget tørre. Se seriens shampoo, balsam og leave-in-behandling. Vi gennemgår produkternes unikke egenskaber og fordele - trin for trin.

SHAMPOO DER NÆNSOMT RENSER HÅRET

c56831a2796f577b7b51261beb5142b8187033eb-resized

All Soft Mega Curls Shampoo renser blidt håret og giver næring og blødhed. Selv hvis dine krøller er meget tørre! Den kraftfulde formel er beriget med aloe vera, der giver fugtighed og giver hårets dets fugtighed tilbage. Håret bliver mere medgørligt med mindre krus, mere blødhed og glans.

• Definerer, hydrerer og giver frizz-kontrol i op til 72 timer*

• Tilfører blødhed og glans*

• Forbedrer medgørlighed*

*Baseret på forbrugertest ved brug af det fulde All Soft Mega Curls-system, N=75

BALSAM DER EFFEKTIVT REDER HÅRET UD

9fe07f7e3f18b576fc38155a0ecb377d6c1192cb-resized

All Soft Mega Curls Conditioner nærer meget tørt, krøllet hår og reder det ud. Denne fugtgivende balsam booster håret med fugtighed og hjælper med at definere krøller. Håret ser mere glansfuldt, glattere og mindre skadet ud*. All Soft Mega Curls Conditioner indeholder Redkens Nourishing Complex, der er beriget med Aloe Vera, der giver blødhed, glans og reducerer krus*.

*Baseret på forbrugertest ved brug af All Soft Mega Curls Shampoo, Conditioner og HydraMelt (n=75).

DYBT NÆRENDE BEHANDLING

Redken2022AllSoftMegaCurlsHydrameltInHandDispensingEU 1resized

All Soft Mega Curls Hydramelt Leave-In er en dybtgående, plejende behandling, der tager krøller til et nyt niveau med mere definition, næring , hydrering og glans. Denne behandling er perfekt til at bringe fylden frem i dine krøller på dage, hvor du ikke vasker dit hår.

• Giver frizz-kontrol

• Nærer øjeblikkeligt håret og efterlader krøller med en plejet og mindre skadet følelse

• Forbedrer medgørlighed

3 TRIN TIL AT BEVARE DINE SMUKKE KRØLLER

Brug All Soft Mega Curls som et komplet system for den bedste effekt. Begynd med shampoo. Påfør i vådt hår, massér til skum, og skyl. Efter vask, fordel balsam jævnt i håret. Skyl grundigt. Nu til seriens særlige pleje: Hydramelt Leave-In. Brug i rent, håndklædetørt hår. Lad sidde uden at skylle, og style som sædvanligt. Sådan!


FIND DIN NÆRMESTE SALON

Er du usikker på din hårtype og hvilke produkter, der passer dig? Spørg om Redken i din salon, og få hjælp med at finde din rutine.