Hårstyling » Nyt design, samme effekt | Redken
>

NYT INTUITIVT DESIGN FOR DET PERFEKTE RESULTAT

Hårstyling med Redken – Nyt design, samme effekt

Hairstyling-med-redken

Oplev hele kollektionen, og style confidently med Redken 5th Avenue NYC!

Indimellem er det tid til forandring. Tid til fornyelse!

Sådan har vi det også hos Redken. Derfor har vi givet vores bedst-sælgende stylingkollektion en makeover, der byder på et friskt og vovet look.

Det nye design byder ikke kun på et helt nyt udtryk, det giver også en klar og kort beskrivelse af hver enkelt produkts særlige egenskaber synligt på produktets forside – om det er at tæmme kruset hår, skabe volumen eller få håret til at sidde helt skarpt, kan du enkelt navigere i det brede udvalg af stylingprodukter fra kollektionen. Aldrig har det været nemmere at finde det helt rette produkt til præcis den style, du vil skabe.

Oplev hele kollektionen, og style confidently med Redken 5th Avenue NYC!

Udforsk mulighederne i stylingkollektionen

styling reno portfolio

Redken byder på et univers af 5th Avenue NYC stylingprodukter, der giver dig mulighed for at udfolde dig kreativt og eksplorativt, uanset om du styler dit eget hår hjemme eller er professionel stylist.

I mere end 60 år har Redken specialiseret sig i innovative teknologier inden for hårstyling- og pleje, der skal gøre det muligt for alle at opnå den hårtransformation, de drømmer om.

Og med 5th Avenue NYC kan du bringe salonstylingen med hjem.

Nyt look, samme formular

Styling-Reno-Portfolio-Social

Selvom der nu er et nyt look, har vi bibeholdt alle formularer i produkterne. Du kan derfor fortsat finde dit yndlings stylingprodukt i kollektionen, og være sikker på at få præcis det resultat, du kender og ønsker.

Måske de nye beskrivelser kan hjælpe dig med at finde et nyt stylingprodukt, der kan blive din nye favorit og must have.

Hele stylinguniverset i 5th Avenue NYC er skabt ud fra fire kategorier, der hver især har flere produkter til forskellige stylingønsker og hårtyper.

I kollektionen finder du alt til din styling inden for kategorierne: Hårspray, varmebeskyttelse, struktur og volumen.

Hårstyling med hårspray

styling med redken

Hårspray er et must have for de fleste kvinder og hårstylister. Det er det sidste finish på en opsætning, det volumegivende touch til enhver style og et effektivt middel til at få din styling til at bevare sin form.

I 5th Avenue NYC kollektionen har vi samlet en række hårsprays med hver sine unikke egenskaber.

 • Max Hold HairsprayMed denne hårspray falder din style aldrig sammen. Max Hold Hairspray giver maksimalt hold i op til 24 timer uden at udtørre håret eller tynge det. Samtidig hjælper hårsprayen med at holde kruset hår på afstand. (kommer snart)

 • Control HairsprayMed Control Hairspray får du en hurtig tørrende hårspray, der giver et godt hold og lukker al fugt væk fra håret. Undgå krusende hår i fugtige omgivelser med denne lette hårspray.

 • Strong Hold HairsprayVil du kombinere et glansfuldt look med langtidsvirkende hold og anti-frizz egenskaber, er Strong Hold hårsprayen den perfekte partner. Dit hår efterlades med et skinnende og sundt look.

 • Anti-Frizz HairsprayHar dit hår tendens til at blive kruset, og måske endda særligt i fugtigt vejr, er Anti-Frizz hårsprayen din nye bedste ven. Her får du den mest modstandsdygtige hårspray mod fugt og kruset hår.

 • Quick Dry HairsprayFor lynhurtig styling eller opfriskning af håret i løbet af dagen, er Quick Dry hårsprayen et must have derhjemme og i håndtasken. Hårsprayen tørrer lynhurtigt i håret og sikrer hold hele dagen.

Stekstur

styling med redken

Nogle klip og styles kan fremhæves ved at skabe struktur i håret. Måske den korte frisure skal have endnu mere kant, måske det bølgede hår skal have fremhævet sit unikke fald, eller måske en opsætning kan perfektioneres ved at skabe mere volumen.

Alt det kan lade sig gøre med Redkens produkter, der skabt til at fremhæve teksturen i håret.

 • Pliable PastePliable Paste er en fleksibel paste, der giver et medium hold og et naturligt look. Her kan du skabe struktur i håret samtidig med, at det bevares blødt.

 • Spray WaxMed denne spray voks kan du skabe ekstra struktur i håret. Spray Wax efterlader en matte finish og giver medium hold til alle typer styles. Her bestemmer du helt selv, om du vil skabe let struktur med et par enkelte sprays – eller opbygge mere hold og struktur med lidt ekstra produkt i håret. (kommer snart)

 • Texture PasteSkal håret styles til at holde hele dagen, er Texture Paste det helt rette produkt for dig. Her kan du skabe masser af struktur og blive ved med at arbejde med produktet og opfriske stylen – lige når du vil. (kommer snart)

 • Max Sculpting GelMax Sculpting Gel er et nyt produkt i 5th Avenue NYC stylingkollektionen. Denne strukturgivende gel sikrer shape-memory og et smukt skinnende resultat uanset hvilken style, du skal kreere. Gelen er uden alkohol og giver et stærkt hold – hele dagen, hele natten. (kommer snart)

 • Matte ClayMed Matte Clay har du mulighed for at forme og style dit hår, præcis som du ønsker. Dette produkt giver en langtidsholdbar og matterende effekt, uden at efterlade håret klistret. (kommer snart)

 • Powder GripVil du skabe øjeblikkelig tekstur I håret uden at tilføre fugt eller et skinnende resultat, er Powder Grip det perfekte produkt til dig. Her får du et olieabsorberende produkt, der giver volumen ved rødderne og giver et naturligt look. 

 • Beach Spray: Ønsker du efter hjælp til at skabe den trendy "beach waves" look? Redkens letvægts styling Beach Spray inkluderer en kombination af teksturerende copolymerer for at give varig fylde og volumen til rodet, "frisk fra stranden", bølgede lokker.

Volumen

En style kan løftes til nye højder, når der tilføres volumen. Uanset om der er tale om en up-do, naturlige waves eller Hollywood krøller, kan mere volumen give lidt ekstra til stylingen.

Mange ønsker at skabe mere fylde i håret – både i hverdagen med et lille løft ved rødderne og til fester og arrangementer, hvor hårstylingen skal være helt særlig.

Redken har skabt flere stylingprodukter, der gør det muligt at få præcis den volumen, der passer til dig og dit hår.

 • Root LifterRoot Lifter er til dig, der ønsker et naturligt look, med mere volumen. Giv dit hår et løft med denne spray mousse, der nemt påføres ved hårrødderne og giver et volumeniøst resultat. Perfekt til at give hverdagens style et lille løft.

 • Root TeaserSkab den perfekte tilbageredte hestehale med masser af fylde med denne spray. Produktet giver med det samme synlig volumen og tørrer hurtigt ind. (kommer snart)

 • Volume BoostSkal din style holde hele dagen, er denne Full Volume Mousse din nye favorit. Nyd masser af volumen med denne lette mousse, der hverken klister eller efterlader håret tørt. Giv dit hår det ultimative løft og nyd en naturlig finish. (kommer snart)

 • Touchable TextureMed dette produkt kan du forene volumen med ekstra struktur. Her kan du nyde et volumeniøst hår, der er beskyttet mod varmestyling og krus.

Varmebeskyttelse

Hairstyling med redken

Varmebeskyttelse er dit hårs bedste ven. Det giver dit hår den helt rette beskyttelse, inden du styler dit hår, hvor vi indimellem gerne vil bruge varme redskaber til at skabe vores look.

 • Thermal SprayForbered dit hår på føntørring, glattejern eller krøllejern med den beskyttende leave-in spray, der hjælper med at bevare håret blødt og skinnende, der beskytter håret mod varme på op til 230 grader.

 • Quick BlowoutVarmebeskyttende hårspray. En let formel, som gør føntørring hurtigere samt giver næring og glathed.

 • Big BlowoutEn unik føntørringsgel, som smelter ind i håret og giver øjeblikkelig volumen og tekstur med et silkeblødt finish.