>

Påføring af hårfarve

Base Break bruges til diskret at lysne en kundes naturlige farve, før der laves lyse striber eller balayage. Se hvordan du opnår en blødere base, så du får præcist det ønskede hårfarvningsresultat.

HÅRFARVEPRINCIPPER: PÅFØRING AF BASE BREAK

Base breaks er en nem og effektiv mulighed for at tilføje en ekstra ydelse til din kunde.
Redken Blonde Idol Base Breakers fås i 2 nuancer: Clear og Cool. Der er mulighed for at bruge 10 eller 20 volume Pro-Oxide Cream Developer. 
Du får de bedste resultater ved at komme produktet i rent, tørt hår, vaske det og tørre det, før du påbegynder lyse striber eller en balayage.  
Se Redkens Modern Virgin-påføringsmetode. Uanset om du foretrækker skål og pensel eller påføring med applikatorflaske, så har vi en metode, der er egnet til det hårfarve-brand, du vælger.

HÅRFARVEPRINCIPPER: MODERN VIRGIN-PÅFØRINGSMETODE

Modern Virgin-påføringsmetoden begynder med inddeling af håret i 4 sektioner.
Du kan anvende skål og pensel for kontrol. Du får ekstra kontrol, hvis du anvender pensler i forskellige størrelser.
Ønsker du hurtig påføring og kontrol, kan du anvende en applikatorflaske. Skub applikator-tuden til den ene side for nem dosering
Hårets tykkelse bestemmer sektionernes størrelse. Lav mindre sektioner, hvis håret er tykt, og der er meget af det.
Begynd Modern Virgin-påføringen i zone 1.

PRINCIP-BASERET PÅFØRING

Redken Principles er grundlaget for alt, vi underviser i og hjertet i vores engagement med at hjælpe professionelle frisører med at "learn, earn and live better".

HÅRFARVEPRINCIPPER: PRINCIP-BASERET PÅFØRING

Hvad end du skal lave en global hårfarvning af hele håret, opfriskning, balayage eller en kreativ påsætning af stanniol, så er der principper, du skal følge for at opnå smukke hårfarvningsresultater. 
Redkens princip-baserede påføring anvender et fælles sprog, så de kan forstås i hele verden
Når vi undersøger et hårstrå, indser vi, at jo længere hår, jo mere tekstur og forhold er der at tage højde for, når vi skal vælge hårfarveprodukt, formel og påføringsmetode. Redken kalder hver enkelt at disse områder for en zone. 
Hårstrået har tre zoner: 
1. Zone 1 er hovedbundsområdet
2. Zone 2 er det ældre hår, som muligvis allerede er farvebehandlet
3. Zone 3 er der overporøse hår Ikke alle har en zone 3.
Zonerne er de første principper, der skal tages højde for, når du skal vælge formel og vælge din påføringsteknik.
For at vedligeholde hårets integritet anbefaler Redken at bruge Shades EQ til at opfriske hår, som er farvet permanent. Se hvad der gør Shades EQ til det perfekte valg for dine kunders behov.

HÅRFARVEPRINCIPPER: GENOPFRISK PÅFØRING

Når en kunde besøger salonen med en udvoksning, har vedkommende behov for en opfriskning. 
Påfør kun hårfarven i zone 1 og brug samme påføringsmetode ved Modern Virgin-påføring.
Når vi genopfrisker zone 1, hvor udvoksningen er, har vi zone 2 og muligvis også zone 3 tilbage at arbejde med.
Redken anbefaler“at genopfriske”zone 2 og 3 med Shades EQ gloss eller creme.
Inddeling i sektioner er nøglen til enhver hårfarvningsteknik. Det hjælper dig med at organisere arbejdet – som et slags landkort, du kan følge, og det hjælper med at påføringen bliver jævn. Redken viser dig, hvordan du ved at følge hovedets form får et brugertilpasset resultat hver gang.

HÅRFARVEPRINCIPPER: INDDELING I SEKTIONER & FORSTÅELSE FOR HOVEDFORM

Inddeling i sektioner er nøglen til enhver hårfarvningsteknik. Når du inddeler i sektioner, kan du følge hovedets naturlige form som reference.
Eftersom hovedet har en sfærisk form og ikke er firkantet, er vi nødt til at definere områderne på hovedet, da de ændrer sig fra et sted til et andet. De punkter, hvor områderne ændrer sig, kaldes referencepunkter, og betyder et retningsskift.
Anvend referencepunkter til at inddele i sektioner på hvilken som helst hovedform, og skab eller genskab resultater ligegyldigt hvilken påføringsmetode eller teknik du vælger.
Uanset om du foretrækker skål og pensel eller påføring med applikatorflaske, så har Redken dig dækket ind. Se hvordan traditionel påføring sikrer dig perfekte hårfarvningsresultater hver gang.

HÅRFARVEPRINCIPPER: MODERN VIRGIN-PÅFØRINGSMETODE Modern Virgin-påføringsmetoden begynder med inddeling af håret i 4 sektioner.
Du kan anvende skål og pensel for kontrol. Du får ekstra kontrol, hvis du anvender pensler i forskellige størrelser.
Ønsker du hurtig påføring og kontrol, kan du anvende en applikatorflaske. Skub applikator-tuden til den ene side for nem dosering
Hårets tykkelse bestemmer sektionernes størrelse. Lav mindre sektioner, hvis håret er tykt, og der er meget af det.
Begynd med Traditional Virgin-påføring i zone 2.