Principperne bag farve - Teori og grundviden - Uddannelse - Redken EMEA
>

Principperne bag farve

Redken Principles er grundlaget for alt, vi underviser i og hjertet i vores engagement med at hjælpe professionelle frisører med at "learn, earn and live better".

HÅRFARVEPRINCIPPER ELLER REDKEN PRINCIPLES

- Redken Principles ligger bag alt, vi gør. De er fundamentale sandheder eller love med naturlige konsekvenser.
- Principles gælder både hårfarve, design, afslutning, tekstur og opbygning af en forretning.
- Inden for hårfarve anvender vi Principles til at forklare videnskab, formler, placering og påføring.
Principles er naturlige og bliver faste vaner, så snart de er lært
Hårartisten Chiala Marvici forklarer alt om hår: udgangspunktet du arbejder med, videnskaben bag det og hvordan det reagerer kemisk. Det er en fantastisk ressource, hvis du møder udfordringer, når du farver, eller bare gerne vil have genopfrisket din viden.

HÅRFARVEPRINCIPPER: HVAD ER HÅR?

- Hår er som et lærred, der er opbygget af en kombination af proteiner, fugt, lipider, pigmenter, mineraler og kulhydrater i forskellige proportioner.
- Hårets struktur inddeles i 3 områder: kuticula, kerne og medulla.
- Der findes 2 typer naturlige pigmenter: pheomelanin og eumelanin. Alle har en kombination af de 2.
- Hårets fysiske bestanddele omfatter tekstur, tykkelse og tilstand. De er alle vigtige at tage i betragtning, når du blander hårfarve.
Redken-artisten Lori Zabel afdækker de forskellige typer af hårfarver, hvordan lyset påvirker dem, hvad man kan og ikke kan med hårfarve samt det mest vigtige værktøj vi arbejder med – farvehjulet.
HÅRFARVEPRINCIPPER: PRINCIPPERNE BAG FARVE – Hårfarve er en kompleks, fascinerende og smuk metode til at skabe et kreativt udtryk, der kan forklares videnskabeligt.
– Når lyset rammer en overflade, så reflekteres, absorberes og/eller overføres det. Hvordan hænger det sammen med hårfarve? Lyset rejser gennem hårets kuticula-lag og sætter fra på det, vi kender som pigment.
– Farvehjulet er et værktøj, der bruges til visuelt af fremvise farvens love. Hårfarveeksperter bruger farvehjulet til at sammensætte hårfarver, ved at vælge komplementære eller forstærkende farver.  De tre primære farver er blå, rød og gul. Alle andre farver er lavet ud af en kombination at disse tre farver."
Vil du lære at analysere håret bedre inden en hårfarvning? Redken-artisten Justin Isaac forklarer visuelle værdier, hvordan de bruges, og hvordan de påvirker hårets naturlige niveau.

PRINCIPPERNE BAG VISUELLE VÆRDIER OG NIVEAUSYSTEMET I HÅRFARVNING

- Når man analyserer hår inden en hårfarvning, er det vigtigt at bestemme hårets naturlige niveau eller dets visuelle værdi, der kan gå fra lys til mørk. - Det er altid udgangspunktet for at opnå de ønskede resultater for hårfarven.
Redkens skema over visuelle værdier er opdelt i 5 værdiområder: lysest, lys, medium, mørk og mørkest.
- Undertonerne er den varme, der skabes i løbet af løfteprocessen. Det skyldes delingen af det naturlige pigment."
Redken har principper, som du kan følge, når du skal lave dine formler, så du er sikker på at levere det ønskede resultat. Redken-artisten George Garcia fortæller om de bedste arbejdsmetoder, der sikrer, at din formel hver gang er en succes

PRICIPPERNE BAG HÅRFARVE BASERET PÅ PRINCIPPERNE FOR FORMLER

– Som en del af din konsultation, skal hårets naturlige niveau eller startniveau fastlægges.
– Derefter fastlægges målet, det ønskede niveau, procentdel gråt hår og slutresultatets ønskede tone.
– Se på hårets undertone og det ønskede niveau, for at hjælpe med at fastlægge slutresultatet.
Gråt hår kræver en balance af brun og tilsatte varme farver for at bibeholde et naturligt look.
Vælg en fremkalder baseret på Redkens hårfarvebrand, skygge og niveau. 
Lav tilpasninger baseret på hårets fysiske egenskaber. Hvis håret på nogen måde er skrøbeligt, så er det vigtigt at udføre en eller flere for-behandlingen før hårfarveydelsen."
Værktøj af høj kvalitet til hårfarvningen er en vigtig del af selve hårfarvningsprocessen. Redkens hårartist Tina Calzaretta viser dig, hvordan du skiller dig ud med Redken Color Gear.

HÅRFARVEPRINCIPPER ELLER COLOR GEAR

Når du bruger mærkeværktøj sammen med dine hårprodukter, viser du dine kunder, at du kun anvender de bedste produkter i forbindelse med deres hårfarvning.
Redken tilbyder moderigtige hverdagsprodukter, der vækker tillid, herunder salonbeklædning, børster, applikatorer, prøvebøger og guides.
Redkens innovative og eksklusive værktøjer, såsom Blur-penslen, giver dig fuld kreativ frihed, når du farver hår.
Redkens balayage-spatel giver dig kreativ kontrol, når du maler håret.