Redken | Eksperttips til hvordan du opnår længere hår
>

Eksperttips til hvordan du opnår længere hår

redken extreme length

Ønsker du længere hår? Så prøv disse tips fra vores stylister sammen med vores produkter, der kan hjælpe dig med at opnå længere hår.

Tiden føles altid lang, når man venter på noget godt, og det gør den også, når man venter på, at håret bliver længere. Uanset om du fortryder, at du er blevet klippet eller bare gerne vil have længere hår, er der ingen tvivl om, at det kan være utroligt langsommeligt at vente på, at håret vokser. Men det behøver det ikke længere at være. Vores stylister og artister vil i denne artikel bl.a. fortælle nærmere om den nye Redken-serie, der kan hjælpe dit hår med at nå nye længder ved at styrke det og forebygge, at det knækker – du får også andre forslag til, hvordan du kan få længere hår.

Hvordan kan jeg opnå længere og stærkere hår?

Den bedste måde at hjælpe dig med at opnå længere hår på er ved at fokusere på en kombination af interne og eksterne faktorer, siger Redken Artist Adina Doss. Interne faktorer er en afbalanceret kost rig på de vitaminer og næringsstoffer, din krop har brug for, for at være sund – husk, at dit hår har potentiale til at vokse 7-15 cm om året*. Eksterne faktorer er bl.a. en grundig gennemgang af de produkter, du bruger i din hårplejerutine. Det handler også om, at du regelmæssigt får klippet håret for at sikre, at det får de bedste betingelser.

Når det kommer til tips og tricks har vores Redken Educators Carl Bjernliden, Ronny Eide og Sara Hellberg listet deres egne 10 tips til, hvordan du kan opnå længere hår:

1. Brug de rigtige produkter til hår og hovedbund.

2. Vask ikke håret hver dag. Vask håret nænsomt og ikke for ofte.

3. Brug altid Extreme Length-serien for at pleje dit hår, og husk at gennemføre behandlingerne regelmæssigt. Extreme Length hjælper med at styrke hårfibrene og modvirker spaltede spidser, så der ikke er så stort et behov for at vedligeholde håret ved at klippe det, hvilket også vil sikre, at det vokser. Serien indeholder desuden biotin, der styrker håret. Sørg for at bruge hårkur ved hver 3. vask.

4. Gå ikke i seng med vådt hår.

5. Børst hår og hovedbund med en naturbørste.

6. Vær forsigtig ved brug af varmeredskaber. Varme reducerer de svage bindinger i håret og kan beskadige det. Beskyt også håret mod solen.

7. Brug ALTID Redken varmebeskyttelse, når du bruger varmeredskaber.

8. Brug ikke eller få ikke permanent hårfarve eller afblege hårets længder. Afblegningsprodukter og hårfarver vil reducere hårets disulfidbindinger. Det vil forringe det. Vær opmærksom på det.

9. Bær dit hår i en hestehale eller løs fletning. Når du bærer håret i en hestehale, skal du have den forskellige steder på hovedet. Hvis du sover med fletning, skal du sove med en løs fletning.

10. Vær forsigtig med nogle hårklemmer/hårbånd/smykker, der kan føre til knækket hår.

Hvordan kan Redkens Extreme Length-serie med biotin hjælpe dig med at opnå længere hår?

Redken Extreme Length er en serie, der er specielt udviklet til at hjælpe med at styrke håret ved at reducere knækkede hår og give længere og stærkere hår! Hvis du vil have længde og styrke, er Redken Extreme Length-serien lige noget for dig.

Extreme Length Shampoo indeholder biotin, et vitamin, der spiller en vigtig rolle for hårets tilstand, og når det bruges som en serie med den medfølgende Extreme Length Conditioner og Extreme Length Leave-In Treatment, får du mulighed for at styrke håret og give det et sundt udseende. Serien hjælper også med at forebygge og reducere synligheden af spaltede spidser: "Det er en meget bedre rutine at bruge det komplette system fra start til slut end bare at bruge én leave-in-behandling, hvis du vil give håret styrke," siger vores Redken Educators.

Og igen betyder stærkere hår potentielt længere hår. Det er en særlig god idé at fokusere på at bruge balsammen i mellemlængderne og spidserne, som kan være mere modtagelig for skader, hvis du regelmæssigt farvebehandler dit hår. “Hårfarver som ombré og "lived in"-spidser betyder, at hårspidserne bliver lysere og lettere, og du har derfor brug for noget, der kan hjælpe med at styrke længderne. Extreme Length-serien er det perfekte valg."

Hvordan kan jeg reducere synligheden af spaltede spidser med Extreme Length-serien?

redken extreme length

Spaltede spidser er hårets største fjende, især når du forsøger at få det til at blive længere. Spaltede spidser opstår i hårstråets yderste spids, når det er skrøbeligt og svækket, og hvis de ikke behandles, kan det forhindre dig i at få dit hår til at vokse ud og være stærkt. Prøv Redken Extreme Length Leave-In Treatment, der både hjælper med at forsegle og reducere tynde, spaltede spidser, når den bruges som en serie sammen med Extreme Length Shampoo og Conditioner.

Hvilke livsstilsvaner skal jeg ændre for at kunne opnå længere og stærkere hår?

redken extreme length

Ud over at bruge vores trio af produkter, er der nogle få livsstilsændringer, du kan indføre, når du prøver at få dit hår til at vokse. Regelmæssige studsninger er vigtige – for at slippe af med de spaltede spidser – men der kan faktisk gå længere tid mellem studsningerne, end du tror. “En studsning hver sjette til ottende uge er slet ikke nødvendigt. Med en god klipning bør du kunne gå tre måneder eller deromkring," siger vores Educators. "Når du får en studsning, skal du tænke på det som en måde at forme din frisure på og ikke som en måde at miste længde på," foreslår de. Varmeredskaber kan også slide på håret, især hvis du prøver at få det til at blive langt. Prøv at minimere brugen af varmestyling så meget som muligt, eller sørg som minimum for at bruge et varmebeskyttende produkt, som f.eks. Redkens Thermal Spray, hver gang du bruger varme til håret.

 

*Loussouarn, Geneviève; El Rawadi, Charles; Genain, Gilles (2005). "Diversity of hair growth profiles". International Journal of Dermatology. 44 (s1): 6–9. doi:10.1111/j.1365-4632.2005.02800.x. Lastet ned 3. juli 2020.